Тема за сайт

koko13

Registered
Предложете ми тема, на която да направя сайт, защото имам сайт, но на никои не му харесва :shock:

Тук е най-лошото място да попиташ за точно това.
Интересно ми е как още не са те нападнали със розовите слончета ... :D

Просто направи сайт за това, в което си добър или което теб те интересува. Ако е има хубава информация ще привлече хора :?:

F1r3Fl3x каза:
Тук е най-лошото място да попиташ за точно това.
Интересно ми е как още не са те нападнали със розовите слончета ... :D

Просто направи сайт за това, в което си добър или което теб те интересува. Ако е има хубава информация ще привлече хора :?:

Там е проблема, че за мен хубавото за останалите не е хубаво :shock:

Кажи кое е това нещо, което само ти на този свят го харесваш :D
Ако сайта си го направил и си чакал 1-2 месеца да събере 10 000 потребителя онлайн, няма как да стане. Не съм много на ти в сео-то, но за да се качиш нагоре в резултатите на гугъл се изисква време, и не само това.

Не се занимавам с дизайн и сигурно ако се хвана няма да направя нещо по-добро от това, но често казано дизайна е адски непривлекателен :lol:
Не го казвам с цел да те обидя или нещо от сорта, просто ти казвам това което мисля. Потърси из интернет някой безплатен темплейт. Има адски много, а част от тях дори приличат на нещо :)

Кажете какво мислите за съдържанието, че да знам нов сайт ли да правя, или да сменя дизайна на този ?

Някакво хоби нямаш ли? Нещо, от което да си интересуваш, да ти е интересно. Според мен по-добре сайт на някаква определена тема, от колкото поредния сайт с клипчета, вицове и т.н. :)

На всякаква. Просто за потребителите ще има повече възможности, и например, ще имат повече привилегии. Коли, филми, програмиране, поезия, цветя... Идеи всякакви. Помисли теб какво те интересува и къде имаш познания! Само така ще можеш да предложиш качествено съдържание, само така ще постигнеш резултат. Не се води от това, от какво се интересуват другите, а от това теб какво те интересува! :wink:

misho каза:
На всякаква. Просто за потребителите ще има повече възможности, и например, ще имат повече привилегии. Коли, филми, програмиране, поезия, цветя... Идеи всякакви. Помисли теб какво те интересува и къде имаш познания! Само така ще можеш да предложиш качествено съдържание, само така ще постигнеш резултат. Не се води от това, от какво се интересуват другите, а от това теб какво те интересува! :wink:

Ако направя така, както е в този сайт Download, но:

Незная как да използвам функцията curl за логин в замунда, за да могат потребителите да теглят без да са логнати в замунда, но никои не иска да ми помогне, или да ми каже защо ми се получава проблема с тази функция и как да си го оправя, а без това няма смицъл от такъв сайт :cry:

koko13 каза:
misho каза:

Ако направя така, както е в този сайт Download, но:

Незная как да използвам функцията curl за логин в замунда, за да могат потребителите да теглят без да са логнати в замунда, но никои не иска да ми помогне, или да ми каже защо ми се получава проблема с тази функция и как да си го оправя, а без това няма смисъл от такъв сайт :cry:

Направи си сайт на класа - може да не е посещавам от целия свят, но ще имаш 20тина постоянни посетителя, ако го изпипаш добре - това е сайта на моя курс - винаги има успех :) Дори мога да ти дам някой готови неща от стария сайт на класа ми.

Back
Горе