Някой Може ли ?? :)

1.Внесете фоновото изображение

Отваряйте нов файл. Отидете към File >New. Изберете документът на FLASH. Щракнете ОК.

Modify > Document " променете" за да давам файлов размер 180 PX до 400 PX. Това е същия размер като снимката на битмапът който ние имаме. Избира снимките на битмапът, които вие искате да поставите като фон и го носете на библиотеката за блясване чрез щракване на отбран Select File > Import to Library от менюто. Отидете към Window > Library, вие можете да видите снимката в панелът на библиотеката. Влачете нареченият битмап на снимката до етапът.Изберете снимката чрез щракване на него. Това ще бъде вашият първи слой, назовава него фон.

Сега вие трябва да създадете 7 клипове на филм. Вие трябва да имате основни познания в лъскав MX за да правите това. Докато вие знаете, че клиповете на филмът работят независимо, и вие можете да ги използувате винаги когато изискано.

2.Създайте клип на филм на въртяща се звезда

Създайте нов слой. Назовете го искра.

Вървете за да Insert > New Symbol." Creat New Symbol" ще се появи. Име звездата _ mcg на този клип на филм. Щракнете ОК. Вие ще бъдете насочени в клипът на филмът. Сега изберете POLYSTAR Tool.За да избирате POLYSTAR Tool, първо отидете към правоъгълникът движете се и го изберете в менюто" паднете" както беше видяно по-долу.
polystartool.jpg

Отидете на Properties на прозореца.Идете на Options.Екран, наречен Tool Settings ще се появява.
tool.jpg


Повече не ми се превежда свали си направо WebTrance 2 или която версия си намериш и си преведи останалото :)
 

Горе