- Ip Raiting
WT форуми -> PHP-Fusion -> Ip Raiting
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Marik
Турист
Турист

Регистриран на: 13/10/2006 6:21 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 552
Мнение 06/05/2007 10:18 pm     Ip Raiting Отговорете с цитат


Така искам да попитам попринцип всеки регистриран потребител има правото да гласува за една статия по 1 път.

Искам да го направя да речеме да отчита по IP няма значение дали си регнат или не да можеш да гласуваш всеки ден по 1 път за дадената статия.

Възможно ли е и как ще стане тоя номер ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11680
Мнение 06/05/2007 11:04 pm     Re: Ip Raiting Отговорете с цитат


Marik написа:
Така искам да попитам попринцип всеки регистриран потребител има правото да гласува за една статия по 1 път.

Искам да го направя да речеме да отчита по IP няма значение дали си регнат или не да можеш да гласуваш всеки ден по 1 път за дадената статия.

Възможно ли е и как ще стане тоя номер ?


А иначе как е?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Marik
Турист
Турист

Регистриран на: 13/10/2006 6:21 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 552
Мнение 07/05/2007 5:23 am     Re: Ip Raiting Отговорете с цитат


Иначе е само регистрираните имат право да гласуват и то по 1 път.
и после като влезнат в същата статия им за която са гласували им пише

You rated this as Awesome! примерно


<?php

if (!defined("IN_FUSION")) { header("Location: ../index.php"); exit; }

include LOCALE.LOCALESET."ratings.php";

function showratings($rating_type,$rating_item_id,$rating_link) {

   global $locale,$userdata;
   if (iMEMBER) {
      $d_rating = dbarray(dbquery("SELECT rating_vote,rating_datestamp FROM ".DB_PREFIX."ratings WHERE rating_item_id='".$rating_item_id."' AND rating_type='".$rating_type."' AND rating_user='".$userdata['user_id']."'"));
      if (isset($_POST['post_rating'])) {
         if (isNum($_POST['rating']) && $_POST['rating'] > 0 && $_POST['rating'] < 6 && !isset($d_rating['rating_vote'])) {
            $result = dbquery("INSERT INTO ".DB_PREFIX."ratings (rating_item_id, rating_type, rating_user, rating_vote, rating_datestamp, rating_ip) VALUES ('$rating_item_id', '$rating_type', '".$userdata['user_id']."', '".$_POST['rating']."', '".time()."', '".USER_IP."')");
         }
         redirect($rating_link);
      } elseif (isset($_POST['remove_rating'])) {
         $result = dbquery("DELETE FROM ".DB_PREFIX."ratings WHERE rating_item_id='$rating_item_id' AND rating_type='$rating_type' AND rating_user='".$userdata['user_id']."'");
         redirect($rating_link);
      }
   }
   $ratings = array(5 => $locale['r120'], 4 => $locale['r121'], 3 => $locale['r122'], 2 => $locale['r123'], 1 => $locale['r124']);
   tablebreak();
   opentable($locale['r100']);
   if (!iMEMBER) {
      echo "<div align='center'>".$locale['r104']."</div>\n";
   } elseif (isset($d_rating['rating_vote'])) {
      echo "<form name='removerating' method='post' action='".$rating_link."'>
<div align='center'>".sprintf($locale['r105'], $ratings[$d_rating['rating_vote']], showdate("longdate", $d_rating['rating_datestamp']))."<br><br>
<input type='submit' name='remove_rating' value='".$locale['r102']."' class='button'></div>
</form>";
   } else {
      echo "<form name='postrating' method='post' action='".$rating_link."'>
<div align='center'>".$locale['r106'].": <select name='rating' class='textbox'>
<option value='0'>".$locale['r107']."</option>\n";
      foreach($ratings as $rating=>$rating_info) {
         echo "<option value='".$rating."'>$rating_info</option>\n";
      }
      echo "</select>\n";
      echo "<input type='submit' name='post_rating' value='".$locale['r103']."' class='button'>
</form>\n";
   }
   echo "<hr>";
   $tot_votes = dbcount("(rating_item_id)", "ratings", "rating_item_id='".$rating_item_id."' AND rating_type='".$rating_type."'");
   if($tot_votes){
      echo "<table align='center' cellpadding='0' cellspacing='1' class='tbl-border'>
<tr>
<td>
<table align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>\n";
      foreach($ratings as $rating=>$rating_info) {
         $num_votes = dbcount("(rating_item_id)", "ratings", "rating_item_id='".$rating_item_id."' AND rating_type='".$rating_type."' AND rating_vote='".$rating."'");
         $pct_rating = number_format(100 / $tot_votes * $num_votes);
         if ($num_votes == 0) {
            $votecount = "[".$locale['r108']."]";
         } elseif ($num_votes == 1) {
            $votecount = "[1 ".$locale['r109']."]";
         } else {
            $votecount = "[".$num_votes." ".$locale['r110']."]";
         }
         $class = ($rating % 2==0?"tbl1":"tbl2");
         echo "<tr>
<td class='$class'>$rating_info</td>
<td width='250' class='$class'><img src='".THEME."images/pollbar.gif' alt='$rating_info' height='12' width='".$pct_rating."%' class='poll'></td>
<td class='$class'>".$pct_rating."%</td>
<td class='$class'>$votecount</td>
</tr>\n";
      }
      echo "</td>\n</table>\n</td>\n</tr>\n</table>";
   }else{
      echo "<div align='center'>".$locale['r101']."</div>\n";
   }
   closetable();
}
?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Marik
Турист
Турист

Регистриран на: 13/10/2006 6:21 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 552
Мнение 07/05/2007 2:20 pm     Re: Ip Raiting Отговорете с цитат


Някой знаели дали е възможно и какво точно трябва да се промени в кода който пастнах Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tolka
Нов
Нов

Регистриран на: 31/01/2015 11:17 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 1
Мнение 31/01/2015 11:28 am      Отговорете с цитат


Мерси много admin, аз
отдавна съм се занимавал с PHP Fusion, знаех че може някъде от менюто, но просто това ми е убягнало....!!!!!!!!!!!!!




____________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP-Fusion Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети