Кюрдски хакери удариха seir.bg

topchokt

Registered
75ad4cd9ad7d.jpg

Хакерска група, наричаща се „Kurd!sh Sn!per TeaM“, е пробила защитата на един от най-посещаваните български сайтове за забавление – seir.bg.

Знамето на автономната област Иракски Кюрдистан, изписано „бинарно" - с единици и нули, и надпис, че сайтът е хакнат от „Kurd!sh Sn!per TeaM", стоят и в момента на заглавната страница на един от най-посещаваните български сайтове - seir.bg, където ежедневно се публикуват десетки забавни снимки и вицове.

Под флагът стои името на хакерската групировка, както и текст на английски - „Силата на Kurd!sh Sn!per TeaM". Над знамето пък има надпис, че сайтът принадлежи на хакерите, както и изрисуван със символи череп, захапал меч.

Проверка на BNews показва, че хакерите кюрди и преди са атакували известни сайтове. Само преди дни, на 29 септември, те са ударили This site can’t be reached, което се доказва от кешираната от Google версия на страницата, запазена от 23:24 часа на тази дата.

Сайтът Rockr's World е основан през 2004 англоезичен индийски блог, посветен на интернет-технологиите и SEO-оптимизацията. В момента това е един от най-посещаваните блогове на тази тема, като заема 54-о място в световната класация Top of Blogs.
Източник: bnews.bg
 

Горе