- Проблем при логване в phpBB.
WT форуми -> Всичко за phpBB -> Проблем при логване в phpBB.
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
RhythmiX
Нов
Нов

Регистриран на: 04/06/2006 1:03 am

Support: 2
Bonus: 16
Мнения: 195
Мнение 08/06/2006 10:46 pm     Проблем при логване в phpBB. Отговорете с цитат


Значи има следния пробел свалих си 1 тема за форума ми,която много ми хареса,но чак сега забелязъх,че когато се логвам няма ответка "Запомни ме"...знам,че е от темата,но ако някой знае как мога да добавя там да има така отметка ще съм му благодарен.

П.П Сигурен съм,че admin знае,кое къде се слага... Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 08/06/2006 10:50 pm      Отговорете с цитат


Къде я няма отметката?
В индекса или на друго място.
Може да се логва от няколко места.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RhythmiX
Нов
Нов

Регистриран на: 04/06/2006 1:03 am

Support: 2
Bonus: 16
Мнения: 195
Мнение 08/06/2006 11:41 pm      Отговорете с цитат


И на двете местя я няма и в страницата за log in и в index-а...даже и като влизаш в админ. панела я няма тази отметка. Smile


btw да попитам как мога да си направя отделна страница в форума например горе в мезто да сложа "Линк 1" и като се натисне да отваря нещо такова...http://game-centre.headoff.com/forums/index.php?act=affiliates да е подобно... Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 08/06/2006 11:49 pm      Отговорете с цитат


Просто отваряш темплейта и слагаш един бутон .
HTML код добавяш.
Това е.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RhythmiX
Нов
Нов

Регистриран на: 04/06/2006 1:03 am

Support: 2
Bonus: 16
Мнения: 195
Мнение 08/06/2006 11:58 pm      Отговорете с цитат


Ако ми дадеш пример как ще стане,чесъм бос в тая зона. Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 09/06/2006 12:50 am      Отговорете с цитат


НЕзнам какъв е проблема но ...

Влизаш в index_body.tpl на твоя темплейт.

Там трябва да има нещо от сорта на:

<span class="gensmall">{L_USERNAME}:
<input class="post" type="text" name="username" size="10" />
&nbsp;&nbsp;&nbsp; {L_PASSWORD}:
<input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" />


някъде около 70-80 ред е това

След тях трябва да има:
&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;{L_AUTO_LOGIN}
<input class="text" type="checkbox" name="autologin" />
&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" />




Ако ги няма прибави ги.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RhythmiX
Нов
Нов

Регистриран на: 04/06/2006 1:03 am

Support: 2
Bonus: 16
Мнения: 195
Мнение 09/06/2006 1:19 am      Отговорете с цитат


<td><span class="gensmall">{L_USERNAME}:</span></td>
      <td><input class="post" type="text" name="username" size="10" /></td>
      <td><span class="gensmall">&nbsp;&nbsp;&nbsp;{L_PASSWORD}:</span>
      <td><input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" /></td>
      <!-- BEGIN switch_allow_autologin -->
      <td><span class="gensmall">&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;{L_AUTO_LOGIN}</span></td>
      <td width="20"><span class="cbstyled"><input class="text" type="checkbox" name="autologin" /></span></td>
      <!-- END switch_allow_autologin -->
      <td><span class="gensmall">&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></td>
      <td><input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>


Ето виь при мен сега е така....има ги тези неща,които ги казваш,но не се появява "Запомни ме",а когато го сложа отделно това,което ти каза и не премахна тези редове се появява "Запомни ме",но стои над кутииките и е с голям шрифт и става супер грозно... Sad
Аз като ти казвам,че хич ме няма в тази област ти не ми вярваш мога само самичак да си пиша страниците,но повечето случаи ползва програма за направата му и после премахвам излишният код. Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 09/06/2006 1:27 am      Отговорете с цитат


Дай някакъв линк към тези форуми.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RhythmiX
Нов
Нов

Регистриран на: 04/06/2006 1:03 am

Support: 2
Bonus: 16
Мнения: 195
Мнение 09/06/2006 1:53 am      Отговорете с цитат


http://silenthill.homeip.net/CMS/index.php
Ето тука го тествам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 09/06/2006 2:03 am      Отговорете с цитат


Нямаш нищо там.
Намери този ред:
<td><span class="gensmall">&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></td>

и го замени със този:


<td><span class="gensmall">&nbsp;&nbsp;&nbsp;Запомни ме:<input class="text" type="checkbox" name="autologin" /> </span></td>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RhythmiX
Нов
Нов

Регистриран на: 04/06/2006 1:03 am

Support: 2
Bonus: 16
Мнения: 195
Мнение 09/06/2006 2:06 am      Отговорете с цитат


Yeah....стана...мерси много батка! Question Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 09/06/2006 2:10 am      Отговорете с цитат


Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети