13: Страхът отблизо

Даваха снощи един как ще го разреже една секира , и интернета ми прекъсна, а докато включа ТВ-то и то беше спряло ;(
И не разбрах наистина ли е разфасован :(
 
Чак наистина никой няма да им позволи да го разфасоват.
Ето кратко резюме на сериала :
"13: Fear Is Real": риалити телевизионна поредица на CW Television Network в 8 епизода х60 мин., в която са вградени елементи от хорър жанра в киното.
Изпълнителен продуцент - Jay Bienstock ("Сървайвър", "Стажантът")

13 души се състезават, за да останат "живи", срещайки най-дълбоките си страхове в безкомпромисни елиминации. Насъскани един срещу друг в ситуации, взети от филмите на ужасите, тринайсетте се срещат с шокиращи изненади, психологична паника и много моменти от типа "страхувай се от тъмното". Всичко това е аранжирано от злия гений на страха, глас зад кадър...
Освен да ги плаши, той ги примамва да работят с него срещу останалите, като създава ситуация, при която тринадесетият не само се озърта, но и не е сигурен кое е реалност около него. Въведена е и "смъртна кутия" - който я притежава, има право да убие от един до трима други играчи. Тя трябва да бъде укрита и използвана на сигурно място, понеже ако някой друг узнае, че я притежаваш, може да те обвини и да те прати на церемония по екзекузия! Но ако обвинението е фалшиво, и обвинителят може да бъде екзекутиран.

Всяка седмица една или две злощастни жертви "изгарят" при страховита мисия, докато остане само един оцелял - той получава наградата от точно 66 666 долара!
 

Горе