- Проблем с хвода
WT форуми -> Всичко за phpBB -> Проблем с хвода
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Qbasix
Нов
Нов

Регистриран на: 05/07/2011 10:48 am

Support: 1
Bonus: 1
Мнения: 160
Мнение 16/04/2012 4:28 pm     Проблем с хвода Отговорете с цитат


Здравейте, имам следния проблем с phpbb3 като кликна на влез въведа потребител и парола после "влез" и дотам почва да зарежда спира и стой бял екран нищо повече Sad

Какво да правя ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Radko
Потребител
Потребител

Регистриран на: 18/06/2007 4:22 pm

Support: 87
Bonus: 174
Мнения: 651
Мнение 16/04/2012 4:48 pm      Отговорете с цитат


Пипал ли си нещо по кода и ако да какво? От самосебе си няма как да стане.

Провери си дали имаш връзка с базата данни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Qbasix
Нов
Нов

Регистриран на: 05/07/2011 10:48 am

Support: 1
Bonus: 1
Мнения: 160
Мнение 16/04/2012 4:54 pm      Отговорете с цитат


несъм пипал нищо по кода освен по overall_header на шаблона но за базата данни как да проверя ?

Едно време бях вързал форума с joomla да се логват потребителите от joomla-ta и дирекно се логват така и във форума сега joomla-ta я няма махнах я ?

какво да правя ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети