- Проблем при зареждане на сайт
WT форуми -> PHP-Fusion -> Проблем при зареждане на сайт
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
vladilz
Нов
Нов

Регистриран на: 25/07/2010 7:26 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 6
Мнение 19/07/2012 4:48 pm     Проблем при зареждане на сайт Отговорете с цитат


Имам проблем при зареждането на сайта, сайта се зарежда но преди това се показва ето това:

http://www.vladilz.com/1.jpg

Ако можете да помогнете ще съм Ви много благодарен![/url]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kikity_94
Потребител
Потребител

Регистриран на: 19/07/2009 10:07 am

Support: 27
Bonus: 54
Мнения: 904
Мнение 19/07/2012 7:03 pm      Отговорете с цитат


функцията eregi() е премахната от php 5.3.0 за това ти дава тези грешки.
А относно последната грешка означава, че си стартирал сесия след някакъв html,php код.
session_start(); се слага най-отгорена всеки файл където ще го използваш
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
plamen_003
Турист
Турист

Регистриран на: 26/11/2007 10:16 pm

Support: 13
Bonus: 24
Мнения: 494
Мнение 19/07/2012 7:35 pm      Отговорете с цитат


Функцията eregi(), трябва да я заместиш с preg_match() . Ето ти и един урок.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP-Fusion Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети