- appserv - проблем при хостване на страницата
WT форуми -> Софтуер Хардуер -> appserv - проблем при хостване на страницата
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Access
Потребител
Потребител

Регистриран на: 10/05/2006 2:40 pm

Support: 1
Bonus: 40
Мнения: 984
Мнение 14/06/2006 4:19 pm     appserv - проблем при хостване на страницата Отговорете с цитат


значи днес останових една проблемация при appserv Smile

ансталнал съм си сървара на друг порт щото 80 ми е зает Smile

бях хостнал един индекс да го пробвам и тн .... но незнам кво ми щракна да отворя страницата с Opera и след като пробвах ми даде следния проблем:

Цитат:
Access to this port is disabled for security reason.



с IE и Mozilla няма проблем отваря си ми го нормално ... само при Операта го дава това нещо!

и забелязвам,че не ги отваря нещата с операта само на тоя сървар appserv-a и на всичките дава едни и същи грешки....
като сложих индекса на XAMPP-a и не ми я дава - отварям си го със сички браузари.

знаете ли какъв може да е проблема и как да го оправя ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
NetCutter
Резача

Регистриран на: 09/01/2006 11:54 am

Support: 0
Bonus: 12
Мнения: 1242
Мнение 14/06/2006 6:57 pm      Отговорете с цитат


Ако е само при Операта,виж настройките на Опера да няма някакви специални настройки за портовете Wink
Иначе не мога да ти кажа нищо конкретно,щото не я ползвам Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Access
Потребител
Потребител

Регистриран на: 10/05/2006 2:40 pm

Support: 1
Bonus: 40
Мнения: 984
Мнение 14/06/2006 11:45 pm      Отговорете с цитат


явно по default така си е настроена щото карах и други приятели да го отворят с опера и на тях дава същото Smile
ша видя да го оправям някакси Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
NetCutter
Резача

Регистриран на: 09/01/2006 11:54 am

Support: 0
Bonus: 12
Мнения: 1242
Мнение 15/06/2006 11:02 am      Отговорете с цитат


Ако е така при всичките,то е от сървъра,рови по него Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Софтуер Хардуер Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети