Мод за вход / регистрация през Фейсбук

GOTI

Registered
Здравейте,

От дълго време търся мод за вход през фейсбук за phpBB3.

Тези от phobb дот ком съм ги прегледал всичките и до сега не сън попаднал на работещ.
Ще се радвам ако някои може да помогне.

И един страничен въпрос. За връзка с фейсбук, смисъл за да се използва формата за вхот и регистрация, трябва ли да имам SSL сертификат? :roll:

Благодаря предварително :?: :)
 
Виж тук http://ulogin.ru/constructor.html ако още не си се оправил, понеже виждам, че темата е от доста време.
 
Бях намерил един в phpbb.

Инсталирах го и всичко си е прилично добре. Бутона на форума излиза, но когато цъкнеш да влезеш през Facebook потвърждаваш API-то и ти дава грешка.

Когато един потребител се е регнал във форума с имейл същият като този в facebook тогава няма проблеми. Влиза си сърфира си всичко е ОК.

Facebook For phpBB Light MOd нещо такова се казваше мода.

Този който ти си пратил не съм го тествал но в phpbb четох за някакви бъгове и отворени вратички за този Ulogin с openID, не знам, а и с тези 3 файла вътре не ми вдъхва доверие.

Видях също че не ползва базата на форума а за вход се прави отделна таблица което не е много практично ако искаш да пращаш масови съобщения примерно.

Благодаря все пак :?:
 
Ами аз съм го направил и работи добре без бъгове. Регистрира потребителите с данните от фейса в базата данни на форума а таблицата дето си прави не се ползва от форума. Направил съм го и на phpfusion и там си работи. Виж ако искаш http://scs-bg.info - phpfusion и http://scs-bg.info/forums - phpbb3
 
Сега го разгледах по обстойно и видях че това всъщност е приставка.
Алтернативно решение но не мисля че е най-доброто за вход регистрация.
 

Горе