- Вземане от друга база данни
WT форуми -> Javascript/DHTML - Готови кодове -> Вземане от друга база данни
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Rad3v
Нов
Нов

Регистриран на: 20/05/2008 3:51 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 61
Мнение 20/01/2013 7:22 pm     Вземане от друга база данни Отговорете с цитат


Та да попитам на какъв принцип действат тея сайтове като "Всички-оферти" т.е когато се добави оферта в грабо или вип-оферта веднага излиза и в "всички оферти" взема от тяхната база данни ли ? Това с код ли се прави или ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ivo75
Потребител
Потребител

Регистриран на: 07/01/2008 3:45 pm

Support: 7
Bonus: 13
Мнения: 779
Мнение 20/01/2013 9:58 pm      Отговорете с цитат


Виж това http://grabo.bg/affiliate
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rad3v
Нов
Нов

Регистриран на: 20/05/2008 3:51 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 61
Мнение 21/01/2013 5:59 pm      Отговорете с цитат


Ами не мисля, че е това, аз говоря за това, като се добави оферта в Грабо примерно автоматично да излиза и във "всички-оферти" нещо с базата данни ще да е ама какъв е кода точно Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Rad3v
Нов
Нов

Регистриран на: 20/05/2008 3:51 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 61
Мнение 04/02/2013 7:32 pm      Отговорете с цитат


Никой ли неможе да помогне Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vasilev
Турист
Турист

Регистриран на: 07/02/2009 2:41 pm

Support: 24
Bonus: 45
Мнения: 591
Мнение 12/02/2013 9:22 am      Отговорете с цитат


<script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $("#divleftcontainer").load("/pages/modules/bannerleft.php?page=ForUs"); var refreshleftId = setInterval(function() { $("#divleftcontainer").load('/pages/modules/bannerleft.php?page=ForUs'); }, 30000); $.ajaxSetup({ cache: false });});</script>



http://www.google.bg/#safe=active&tbo=d&q=jquery+ajax+banner+rotator+php+mysql&oq=jquery+ajax+banner+rotator+php+mysql&gs_l=serp.3..33i21.7051.8647.4.8880.10.10.0.0.0.0.236.917.5j3j1.9.0...0.0...1c.1.2.serp.TDYujIHuLCw&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=dc089c2a123331f4&biw=1440&bih=773


в повечето случай се използва ajax заявка към php - което всъшност прави самия селект .
може да промениш на колко време да прави рефреш - в моя случай е 30000 мс - 30 сек .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Rad3v
Нов
Нов

Регистриран на: 20/05/2008 3:51 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 61
Мнение 14/02/2013 4:37 pm      Отговорете с цитат


Добре, а как става номера примерно добавяне на дадена обява примерно в мобиле и директно да излезе в друг сайт ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
explozen
Турист
Турист

Регистриран на: 10/02/2011 9:15 pm

Support: 13
Bonus: 26
Мнения: 389
Мнение 13/03/2013 4:28 pm      Отговорете с цитат


Късно отговарям... Very Happy
Това става чрез RSS и Cron Job Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Javascript/DHTML - Готови кодове Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети