Какво следва след Link Building ?

raio

Registered
Здравейте, имам един въпрос.Тъй като доста дълго време се занимавах с flash php html js .... основното за изграждане на един сайт подминах маркетинг и seo .Сайта ми всеки ден показва добри резултати, но аз не искам да спирам до тук .Както вече казах не разбирам от SEO и затова реших да си плащам на фирми за тази услуга .Та въпроса ми е след SEO какво следва ?Какво трябва да направя за да стане още по-добър ?
Има си регистрация и тук : Google Adwords
 
Реклама...
И според идеята на сайта,можеш да споделяш във форуми и всякакви дискусии по темата.
Реклама в google adwords и във фейсбук би свършила работа,има доста компании предлагащи добре подредена и таргетирана реклама.
 
Няма "след Link Building". Линкове трябва да добавяш ежедневно. Не за 1 месец за събмитнеш сайта си в 1000 сайта/директории, и след това да го оставиш. По-добре всеки ден по 1-2 директории, по-голям ефект ще има.

Не знам дали имаш някаква оптимизация на сайта, но изследвай конкуренцията си, виж по какви думи искаш да се оптимизираш. Започни да събмивтваш с тези ключови думи.

Събмитвай в директории, социалки, блогове и т.н.

Направи си фейсбук страница, туитър и т.н.

Това е за сега от мен, ако се сетя нещо ще ти пиша, но е добре да дедеш сайта си, за да мога да ти дам по-конкретни съвети.
 
Facebook страница не знам дали ще постигна успех, но ще опитам :) .
Много не смея да регистрирам сайта си в директории защото използвам и adsense, а Google ми препоръчват да не го правя с всички достъпни източници защото те може да нарушат page rank примерно .Благодаря ви за отговорите ! :?: .Ако може само и няколко препоръки от какво да се пазя при положение,че използвам google и какво да направя за по-добър резултат ?
 
raio каза:
какво да се пазя при положение,че използвам google и какво да направя за по-добър резултат ?
Нелегално съдържание в сайта,проблеми с авторски права,cd keys и прочие...А за по-добър резултат просто трябва повече посещения на сайта.
 
@Hous tank you !
Ами значи съм в границите за момента :)
Не поствам сайта си тук за да не спамя сайта .Мисля си да оделя още 100 лв за реклама не са много, но нямам кой знае какъв бюджет :) .А вие бихте ли споделили мнение за услугата на host.bg и има ли смисъл от повторно използване ?
За не се ровичкате извадих информацията за нея.

Регистрация на сайт в директории и социални мрежи

Link Building е услуга за създаване на качествени и надеждни еднопосочни връзки към вашия сайт. За целта се избира подходяща колекция от блогове, социални мрежи, релевантни тематични сайтове, портали и др. Услугата е подходяща независимо дали за даден сайт вече е извършена SEO оптимизация или сайтът сега стартира.

Срокът за вписване в около 60% от директориите и социалните мрежи е до 7 дни. Изпълнението на цялата кампания отнема от една до две седмици. Регистрацията навсякъде е ръчна. След приключването й ще получите рапорт на посочения мейл. Той се записва и в контролния панел.

Активирането на линковете зависи от сайтовете в които са регистрирани и може да се забави допълнително. Подобряване във ваша полза на резултата от търсачките може да настъпи до 6 месеца след изпълнение на процедурата. Линк билдингът, макар често да постига добър ефект, сам за себе си не гарантира рязко повишаване на рейтинга в търсачките. Резултатът от тази услуга се комбинира с ефекта от характеристиките и популярността на вашия сайт.

Host.bg, съвместно с фирма SEOM, предлага два плана:

Персонален Link Building

Включва регистрация на сайта в:
* 50 Български dofollow директории
* 30 Български социални мрежи
* 5 Англоезични социални мрежи
* 15 nofollow БГ директории

Бизнес Link Building

Включва Персонален Link Building плюс:
* 20 от най-популярните фирмени и браншови каталози в България
* Създаване на запис за добавяне в DMOZ
 

Горе