По каква обоснователна причина съм баннат?

Статус
Not open for further replies.

Fakiwan

Registered
Тва ми е другия профил http://web-tourist.net/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=25806
Никого не съм псувал или обидил по някакъв начин и сега влизам преди 1 ден и бум напляскан ми е някакъв бан по неясни причини..
И на всичкото отгоре ми е сменен ника от "Wrecked" на "Wrecked1" ?
 
Привет,

не съм ти сложил аз бана, не смятам и че трябва да ти отговарям, но тъй като си попитал културно, за разликата от повечето баннати дечица, които псуват, смятам че заслужаваш отговор.
ти каза:
60 лева?
rly? Един приятел прави три пъти по-обстойни уеб дизайни и ги продава за по 20-25 лева максимум, в тази криза според тебе кой ще ти даде 60 лева?
Пък познавам момчета кодирват за 6-7 лева като професионалисти, не се обиждай, но трябва да си голям късметлия някой да ти купи сайта..

Изглежда, че не си чел правилата на този форум, въпреки че си се подписал като запознат с тях, когато си се регистрирал.
Прочети ги, прочети ги отново, и после пак, за да видиш колко си грешен.

С това ти поведение нямаш работа тук. Тук се толерира приятелското отношение, от критици нямаме нужда. Кой какво продава, за колко го продава, дали ще го продаде и т.н. си е единствено негова работа или работа на модераторите, ако е нарушил някое правило. Ако ти, като съвестен потребител, смяташ че има нещо нередно в дадена тема/мнение имаш една единствена опция: докладваш темата. До тук ти свършва "правото" в сайта, всяко последвало действие като - критика, обида, псувни, мрънкане води до един изход, през който ти изглежда вече си минал.

Смятам, че си умно момче, имаш на къде да се развиваш, но едно е много важно да разбереш, което ще ти помогне и в бъдеще - никой не обича самохвалците и хората, които разбират от всичко.

И друго, което се надявам да разбереш. Този форум е граден с години, дисциплината е градена с превъзпитание на много хора като теб. Някой от тях влизат пак, други са теглили една майна и търсят поле за изява другаде. Ако ти решиш да останеш(влизайки през прокси), се научи да спазваш правилата, ако не - желаем ти светло бъдеще и хубав живот.

Наказанието, което ти е наложено може да бъде премахнато само от човека, които ти го е наложил, така че не бързай да ми отговаряш, как ще се поучиш ;)

Надявам се отговора ми да те удовлетвори и да си вземеш поуки от него.

Поздрави,

just me :)
 
Тук админите са прекалено строги според мен. Аз загубих предишния си акаунт само защото реших да помогна на човек, като му предоставя линк към сайт, в който може да прочете доста за това как да си подобри правописа. Сега не виждам как това може да е нарушение при положение, че се опитвам да помогна. :idea:

However за сега положението е такова. Мисли два пъти преди да post-неш нещо и всичко ще е ОК :D
 
Ясно разбрах къде ми е грешката, не съм чел правила преди това поради простата причина, че смятах този форум като всички други с едни и същи правила.
Но все пак не мисля, че затова заслужавам бан завинаги и то да е само заради една критика (хайде ако беше убиди,псувни или тем подобни..)
Все пак е ваш форума и вие си вземате решения и не, не съм от тия тип хора, които биха влезни и нахранили целия форум, но също така не си оставям магарето в калта както се казва, щом съм баннат трябва да се изясни причината..
Благодаря Ви за вниманието
 
Аз не знам колко имам право да взема участие в темата,но мисля,че верно всички сме се съгласили с правилата, но колко наистина са ги прочели не знам, и това си е техен проблем ,ясно! Но все пак мисля,че трябва да имат право повечето хора (поне тези които са заслужили) право на 2ри опит или дори 3ти.
Мое мнение :)

ПС:Нямам нищо общо с автора на темата просто ситуацията ми е странна.
 
Не знам, но точно този цитат с парите (твое мнение), го гледах по Facebook и съм падал от смях :D, както и хората които го споделяха, сам си напарви извода...
 
Мен ми стана интересно къде ги тия дето кодират професионално за 7-8 лева :)
 
Hous каза:
Аз не знам колко имам право да взема участие в темата,но мисля,че верно всички сме се съгласили с правилата, но колко наистина са ги прочели не знам, и това си е техен проблем ,ясно! Но все пак мисля,че трябва да имат право повечето хора (поне тези които са заслужили) право на 2ри опит или дори 3ти.
Мое мнение :)

ПС:Нямам нищо общо с автора на темата просто ситуацията ми е странна.

Здравей,

Не сме касапи да колим и бесим всеки леко провинил се. Има си система за забележки. Много често хората, които си отиват от сайта са предупреждавани многократно за грешките им, даван им е шанс да се поправят. Във всяка забележка идва и линк към правилата. Това, че някой хора смятат, че правилата са като на всякъде, или че не важат за тях си остава в техен минус. А и не знам дали си запознат, но от време на време има чистки на всички банове, т.е хора които все пак са се провинили N пъти и са получили съответното наказание им бива простено. За съжаление повечето пъти, същите тези хора се връщат за да ги нарушават пак, за което пак си понасят наказанието.

Мисля, че темата се изчерпа.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе