- кои потребители са онлаин
WT форуми -> Всичко за phpBB -> кои потребители са онлаин
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
systems
Турист
Турист

Регистриран на: 28/09/2012 9:04 pm

Support: 3
Bonus: 6
Мнения: 251
Мнение 13/03/2013 5:21 pm     кои потребители са онлаин Отговорете с цитат


Добър ден искам да попитам ще може ли някакъв скрипт които да показва в сайта ми кои потребители са онлаин в форума търсих и видях че има доста теми и уроци за phpbb но това неуспях да го открия никъде във нито един форум или google именно затова се обръщам към вас за помощ моля ви ако някои знае как се прави да пише в темата или да даде линк става въпрос за phpbb3 форум сайта ми е писан с html и php.

ето за какво става на въпрос:

кои потребители са онлаин

кои потребители са онлаин
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
explozen
Турист
Турист

Регистриран на: 10/02/2011 9:15 pm

Support: 13
Bonus: 26
Мнения: 404
Мнение 13/03/2013 6:38 pm      Отговорете с цитат


Заповядай Smile
PHP code:
<?php
if ($db) {
$counter = 1;
$time = time() - 300;

$query = "SELECT DISTINCT session_user_id FROM phpbb_sessions WHERE session_time > '" . $time . "' AND session_user_id > '1'";
$result = mysql_query($query);
if (mysql_num_rows($result) <= 0) {
$registerd_count = 0;
} else {
$registerd_count = mysql_num_rows($result);
}

$query_b = "SELECT DISTINCT session_id FROM phpbb_sessions WHERE session_time > '" . $time . "' AND session_user_id = '1'";
$result_b = mysql_query($query_b);
if (mysql_num_rows($result_b) <= 0) {
$guest_count = 0;
} else {
$guest_count = mysql_num_rows($result_b);
}
if($registerd_count == 0){print "<img src='../images/icons/arrow.png' /> Гости на линия: ".$guest_count."<br />
<img src='../images/icons/arrow.png' /> Потребители на линия: <font color='red'><b>Няма никой онлайн</b></font><br />
";}else{
print "<img src='../images/icons/arrow.png' /> Гости на линия: ".$guest_count."<br />
<img src='../images/icons/arrow.png' /> Потребители на линия: ".$registerd_count."<br />
<img src='../images/icons/arrow.png' /> Онлайн са:
";
}
if ($registerd_count >= 0) {

while($row = mysql_fetch_array($result)) {

$query_c = "SELECT username, user_colour FROM phpbb_users WHERE user_id = '".$row['session_user_id']."'";
$result_c = mysql_query($query_c);
$row_c = mysql_fetch_array($result_c);
$user_name[$counter] = $row_c['username'];
$user_colour = $row_c['user_colour'];

if ($counter != $registerd_count) {
print "<a href=\"../forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=".$row['session_user_id']."\" style=\"color:#".$row_c['user_colour'].";text-decoration:none;\">".$user_name[$counter]."</a>, ";
} else {
print "<a href=\"../forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=".$row['session_user_id']."\" style=\"color:#".$row_c['user_colour'].";text-decoration:none;\">".$user_name[$counter]."</a>";
}
$counter += 1;
}
}

}
?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
systems
Турист
Турист

Регистриран на: 28/09/2012 9:04 pm

Support: 3
Bonus: 6
Мнения: 251
Мнение 13/03/2013 6:52 pm      Отговорете с цитат


Благодаря ти много супер сте!!! Question Question Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети