- Грешка от код
WT форуми -> Всичко за phpBB -> Грешка от код
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
3AKOHA
Нов
Нов

Регистриран на: 15/09/2012 11:28 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 21
Мнение 07/04/2013 11:17 am     Грешка от код Отговорете с цитат


Кода го вземах от този урок, но не става изважда ми някаква грешка.
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1720

инклуднах кода в index страницата къде искам да се показва текста от темата, но изписва някаква грешка и не мога да разбера как да оправя проблема в урока по-горе пише че бачка за phpbb3 версия, но нещо не мога да изкарам този код.
Ето каква грешка ми вади
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nachinan/public_html/conf.php:3) in /home/nachinan/public_html/forum/includes/functions.php on line 2718
Return to index page
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Table 'базатаданни.phpbb_posts_text' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT * FROM `phpbb_posts_text` WHERE `post_id` = '4'

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/db/dbal.php
LINE: 757
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/includes/db/mysqli.php
LINE: 182
CALL: dbal->sql_error()

FILE: /home/nachinan/public_html/includes/lastnews.php
LINE: 38
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: /home/nachinan/public_html/index.php
LINE: 73
CALL: include('/home/nachinan/public_html/includes/lastnews.php')

Ще съм благодарен, ако някой ми помогне.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
uphero
Потребител
Потребител

Регистриран на: 20/02/2012 2:26 pm

Support: 31
Bonus: 62
Мнения: 692
Мнение 07/04/2013 11:50 am     Re: Грешка от код Отговорете с цитат


Ползвай това , малко само си подреди кода
PHP code:
<?php

$latest = 8;//kolko temi
$forumId=6;//maid na foru
$latest_topics = "SELECT * FROM $table_prefix".topics." WHERE forum_id = '".$forumId."' AND topic_approved = '1' ORDER BY topic_time DESC LIMIT 0,$latest";
$topics = mysql_query($latest_topics);

echo "<table width=\"100%\">
<tr>
<th>Тема</th><th>Автор</th><th>Прегледана</th><th>Отговори</th> <th>Последно</th>
</tr>";
while($row = mysql_fetch_array($topics))
{
extract($row);
$topics_p = mysql_query("SELECT * FROM $table_prefix".users." WHERE `user_id`='$topic_poster'");
$row2 = mysql_fetch_array($topics_p);
$poster = $row2['username'];
$color = $row2['user_colour'];

$topiclast= date("d.M.Y в g:i a",$row['topic_last_post_time']);
$latest_topicss = "SELECT * FROM $table_prefix".forums." WHERE forum_id = '".$row['forum_id']."'";
$topicss = mysql_query($latest_topicss);
while($rows = mysql_fetch_array($topicss))
{
echo "
<tr onmouseover=\"this.style.backgroundColor='#a6a8a9';\" onmouseout=\"this.style.backgroundColor='#fff';\">

<td>
<a href='forum/viewtopic.$phpEx?t=$topic_id' style='font: 10px verdana;'><b>".$topic_title."</b></a>
&bull; <a href=\"http://game-stats.eu/forum/viewforum.php?f=".$row['forum_id']."\">".$rows['forum_name']."</a>
</td>
<td>
<a href='forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=".$topic_poster."' style='font-size: 10px; font-family: verdana;color: #$color'>".$poster."</a> </td>
<td><center>".$topic_views."</center></td>
<td><center>".$topic_replies."</center></td>
<td><a href='forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=".$topic_last_poster_id."' style='font-size: 10px; font-family: verdana;color: #$topic_last_poster_colour'>".$topic_last_poster_name."</a> <font style='font: 11px arial; color: #666;'>$topiclast</font></td>
</tr>";
}
}
echo '</table>'; ?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
3AKOHA
Нов
Нов

Регистриран на: 15/09/2012 11:28 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 21
Мнение 07/04/2013 12:47 pm      Отговорете с цитат


Въпроса ми е да изкарва последните теми, текста в последната пусната тема и заглавието и.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
uphero
Потребител
Потребител

Регистриран на: 20/02/2012 2:26 pm

Support: 31
Bonus: 62
Мнения: 692
Мнение 07/04/2013 1:52 pm      Отговорете с цитат


3AKOHA написа:
Въпроса ми е да изкарва последните теми, текста в последната пусната тема и заглавието и.

Само последната тема с съдържанието и да показва или последната тема + послените 10
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
3AKOHA
Нов
Нов

Регистриран на: 15/09/2012 11:28 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 21
Мнение 11/04/2013 4:34 pm      Отговорете с цитат


Само последната тема с съдържанието и да показва

Последната промяна е направена от 3AKOHA на 12/04/2013 9:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
3AKOHA
Нов
Нов

Регистриран на: 15/09/2012 11:28 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 21
Мнение 12/04/2013 9:05 pm      Отговорете с цитат


Някой ще помогне ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети