- Лого на сайта във флаш плеар ?
WT форуми -> Flash / AS -> Лого на сайта във флаш плеар ?
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
pipo18
Нов
Нов

Регистриран на: 23/07/2007 3:31 am

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 91
Мнение 28/05/2013 8:13 pm     Лого на сайта във флаш плеар ? Отговорете с цитат


Здравейте, използвам web player, който си е чист JW Player, но когато сложа логото на сайта изчезва след 5-6 секунди, няма опция за настройка през админ панела, явно някаде трябва да се пипне в jwplayer.js, но неразбирам от това. Ще съм благодарен ако някой може да помогне

Последната промяна е направена от pipo18 на 30/05/2013 11:06 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Hous
Активен
Активен

Регистриран на: 22/03/2008 11:19 pm

Support: 111
Bonus: 213
Мнения: 2538
Мнение 28/05/2013 9:16 pm      Отговорете с цитат


Едва ли е от js , по-скоро е от флаш настройките.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pipo18
Нов
Нов

Регистриран на: 23/07/2007 3:31 am

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 91
Мнение 29/05/2013 9:47 am      Отговорете с цитат


Hous написа:
Едва ли е от js , по-скоро е от флаш настройките.


А каде да ги намеря тези флаш настройки ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Flash / AS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети