- как мога да сложа икона ?!
WT форуми -> PHP-Fusion -> как мога да сложа икона ?!
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
tahys
Потребител
Потребител

Регистриран на: 08/04/2007 10:31 pm

Support: 25
Bonus: 53
Мнения: 941
Мнение 26/05/2007 11:58 am     как мога да сложа икона ?! Отговорете с цитат


Как мога да сложа икона горе до адреса на страницата ?!

как мога да сложа икона ?!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
animatora
Активен
Активен

Регистриран на: 04/04/2007 4:53 pm

Support: 123
Bonus: 231
Мнения: 1071
Мнение 26/05/2007 12:00 pm      Отговорете с цитат


<link rel="shortcut icon" href="http://www.yourdomain.com/favicon.ico">



тва между <head></head>
favicon.ico тва ти е името на снимката тря е .ico
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tahys
Потребител
Потребител

Регистриран на: 08/04/2007 10:31 pm

Support: 25
Bonus: 53
Мнения: 941
Мнение 26/05/2007 12:04 pm      Отговорете с цитат


animatora написа:
<link rel="shortcut icon" href="http://www.yourdomain.com/favicon.ico">



тва между <head></head>
favicon.ico тва ти е името на снимката тря е .ico



Става въпрос за PHP-Fusion
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
animatora
Активен
Активен

Регистриран на: 04/04/2007 4:53 pm

Support: 123
Bonus: 231
Мнения: 1071
Мнение 26/05/2007 12:07 pm      Отговорете с цитат


sorry не видях раздела
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Galli
Support
Support

Регистриран на: 11/11/2006 8:02 pm

Support: 359
Bonus: 704
Мнения: 2011
Мнение 26/05/2007 12:08 pm      Отговорете с цитат


Значи ти хубаво му каза ама не видя раздела.
Така отваряш subheader.php и търсиш
<head>
<title>".$settings['sitename']."</title>
<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=".$locale['charset']."'>

След тези редове добавяш
<link rel='shortcut icon' href='http://сайта.com/favicon.ico'>

Запомняш.
След това си правиш икона във формат .ico с името favicon.ico и я ъплоудваш в главната директория на сайта.

Ето го резултата: http://freedemo.awardspace.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tahys
Потребител
Потребител

Регистриран на: 08/04/2007 10:31 pm

Support: 25
Bonus: 53
Мнения: 941
Мнение 26/05/2007 12:09 pm      Отговорете с цитат


Galli написа:
Значи ти хубаво му каза ама не видя раздела.
Така отваряш subheader.php и търсиш
<head>
<title>".$settings['sitename']."</title>
<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=".$locale['charset']."'>

След тези редове добавяш
<link rel='shortcut icon' href='http://сайта.com/favicon.ico'>

Запомняш.
След това си правиш икона във формат .ico с името favicon.ico и я ъплоудваш в главната директория на сайта.

Ето го резултата: http://freedemo.awardspace.com


Мерси +1
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP-Fusion Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети