Проблем с инсталация на Win7

speedley

Registered
Здравейте на всички имам един проблем, който не знам как да реша. Нали преди завършване на инсталацията на Win7 се рестартира компа. Всичко беше точно докато не извадих флашката. И след рестарт се показа ето това.
https://copy.com/PRcF8UUd8nsi Реших, че не е станала хубаво инсталацията. След 2-ра инсталация същата работа. Пробвах с рипейр не става. Пробвах с 3 различни Win7 пак не става. Като сложа флашката в USB-то уиндолса си зарежда. С Win XP същата работа. Модела на лаптопа е Acer aspire one D260. Успях да му кача Ubuntu 14.04LTS но лаптопа е на един приятел и иска Win. Някой да се е сблъсквал с такъв проблем. Имам съмнения, че харда е заминал... :( Забравих да спомена, че харда е настроен да бутва като 1-во устройство.
 
Виж от биос-а дали разпознава харда и се увери, че харда е първо бутващо устройство. Да разбирам ли, че линукс се инсталира и си работи нормално, но при win-a прави проблем?
 
Да като инсталирам линукса си работи нормално.... но много странно когато няма ОС инсталирана не разпознава харда, а като има го разпознава.....
 
Опитай от биос-а да промениш харда от AHCI nа IDE. Пробвай с WIN8 сигурно ще стане.
 
Не става... същия проблем прави... Снощи последно се опитах пак да му кача Ubuntu 14.04 и то не иска да се качи... :(
 
Най-вероятно според мен ще е нещо във BIOS-а , а за да не усложниш нещата го закарай на комп.техник.
 
след като бутва от флашката и инсталира квото инсталира, след първия рестарт на уина по време на инсталация, върни буут настройките да са на хард диска, в биоса няма начин да не се вижда, и по време на последния рестарт не вади флашката докато не зареди целия десктоп с всички салтанати.
 

Горе