Избор на система за продажба на авточасти?

dannyb0y

Registered
Здравейте, ако може да ме упътят тези с опит в това и да ме насачат, коя cms или друга система да ползвам за магазин с авто консумативи?
 
Opencart е добър избор според мен. Дизайна се сменя лесно, ако случайно не намериш безплатна тема.
 
А ако може да ми кажете дали Wordpress става и да ми напишете няколко плъгина които ще са нужни ?
 
Много зависи от естеството на частите - ако са 1000-2000 вида универсални части/консумативи (масла, антифриз, акумулатори, чистачки, течности) можеш да ползваш коя да е eCommerce платформа, но за специфични части (като ремъци, ролки, филтри) за които ти трябва информация за съвместимост с различни марки/модели/шасита/двигатели/години на производство (общо взето база данни от вида на TECDOC) - тогава никоя безплатна система няма да ти свърши работа.
Сподели какви по-точно части ще продаваш, работил съм по подобен проект и мога да те насоча.
 
Opencart е една от най-добрите за мен.
Постоянно с нея работя и нямам ядове до сега.
 
A Wordpress няма ли да ми свърши работа за дадените изисквания, защото имам някакъв опит с нея ?
 
За масла и антифриз ще ти свърши работа, всеки си знае какво масло му трябва. За филтрите обаче потребителя трябва лесно и бързо да може да се ориентира кои точно са съвместими с неговия автомобил.
 
а какъв е вариянта да стане с избиране марка/модел/година за да се намери точната част :)
 
Access каза:
а какъв е вариянта да стане с избиране марка/модел/година за да се намери точната част :)

OpenCart си има вградени филтри. А и отделно има други модули!
 
Аз съм се занимавал с всякакви CMS-и, като техническо лице - правил съм теми, променял съм разни работи, а на WordPress знам ядрото кажи-речи като 5-те си пръста.

Препоръчвам ти WordPress + WooCommerce, защото е напълно безплатен, има купища безплатни теми и още толкова платени... които са на много достъпни цени и същевременно предлагат много високо качество. В официалния сайт на WordPress има безброй приставки, които ти позволяват да добавяш всевъзможни неща към сайта си. Има и платени приставки, в които е вложен страшно много труд, а са много евтини. Платени работи за WordPress можеш да си купуваш от themeforest (напиши го в Google).
 

Горе