Настройка на Bulk Mailer

ivo75

Registered
Имам следния софтуер http://www.email-unlimited.com/mailer.html
опитвам се да пращам емейли, но нещо не успявам. Някой 3нае ли как да го настроя. Трябва ли на компа си да имам друга програма например SMTP e-mail server
 
А3 го настройвам както е обяснено, но не праща е-мейл. Как да проверя дали ми е отворен порт 25 от страна на Интернет доставчика. Ето и настройките

За работата с програмата:

1. Пуснете програмата, ще Ви се отваря малък прозорец, затворете го.
2. Кликнете File ---- Settings
3. На General намерете Default message encoding, и изберете от листа Unicoode (UTF-8).
4. На Sending изберете Direct (Built-in SMTP server).
5. На SMTP Servers махнете отметките от всички опции.
6. На Email Accounts кликнете на Add, попълнете на Name, примерно пишете Реклама, или Уебдизайн, или каквото искате, на Email: въведете Вашият имейл, на който искате да получите отговорите, и на Reply-to, въведете същият имейл адрес, и после кликнете OK.
7. Кликнете на OK, за да запазим промените.
8. Кликнете на Contacts, изберете примерно Addresses и кликнете на Import ---> Text File, и изберете файла с имейли, които искате да използвате, и импортирайте имейлите.
9. Кликнете на Messages ----> New, на To изберете Contact List ---> Next и изберете листа които импортирахте на предишната стъпка.
10. Пишете заглавието на имейла, който искате да изпратете, и текста, и кликнете Save.
11. Вече сте готови за изпращането на имейлите, кликнете Send или Resend, ще се отваря прозорец, и ще се провери връзката, ако всичко е ОК, кликнете на Start Sending.
 

Горе