- Забиване при "Starting Windows"
12
WT форуми -> Софтуер Хардуер -> Забиване при "Starting Windows"
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
GaTio2
Редовен
Редовен

Регистриран на: 06/01/2008 9:37 pm

Support: 66
Bonus: 414
Мнения: 2256
Мнение 30/03/2016 4:59 pm      Отговорете с цитат


eLite написа:
В Safe Mode пали ли?


Не, не пали. Стигало до някакъв определен файл driver нещо си до колкото помня и забивало. На пастата слоя не е дебел, времето от слагането на пастата до включването на компютъра беше около 30мин до 1 час. Mалко е изкочила, но не мисля, че е проблем, казвам малко, защото е от тия кръглите радиатори и се вижда как е минала малко между ребрата му. Процесора не знам какво може да съм му прецакал, освен докато съм чистил с четката, което няма как да е брутално да съм окривил някое краче по дъното, но силно се съмнявам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dakata__92
Активен
Активен

Регистриран на: 02/08/2011 9:24 pm

Support: 115
Bonus: 223
Мнения: 2951
Мнение 30/03/2016 9:52 pm      Отговорете с цитат


GaTio2 написа:
eLite написа:
В Safe Mode пали ли?


Не, не пали. Стигало до някакъв определен файл driver нещо си до колкото помня и забивало. На пастата слоя не е дебел, времето от слагането на пастата до включването на компютъра беше около 30мин до 1 час. Mалко е изкочила, но не мисля, че е проблем, казвам малко, защото е от тия кръглите радиатори и се вижда как е минала малко между ребрата му. Процесора не знам какво може да съм му прецакал, освен докато съм чистил с четката, което няма как да е брутално да съм окривил някое краче по дъното, но силно се съмнявам.

Колега, абе да те питам видеокартата вградена ли ти е? Ако не е вградена и си и я вадил виж извади я пак и я вкарай отново като духни няколко пъти на слота. Преди време се сетих, че на една машина когато вадих картата после се получи този дефект нещо за драйвъри прочие беше и продухах канала на порта и внимателно я поставих обратно и се управи. Нещо по периферията ти ти е. Аааа ииии виж изключи мишката и клавиатурата и остави само монитора да четеш грешки. А ако не си ги сложил мишката и клавиатурата ги свържи и пробвай. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
GaTio2
Редовен
Редовен

Регистриран на: 06/01/2008 9:37 pm

Support: 66
Bonus: 414
Мнения: 2256
Мнение 31/03/2016 8:09 am      Отговорете с цитат


Аб аз знам че трябва да го почистя слота, ама май тук съм забравил Very Happy. Ще пробвам утре. А иначе почистих пистите със спирт и светнаха Very Happy Мерси, дано е това.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
eLite
Потребител
Потребител

Регистриран на: 07/04/2008 10:08 pm

Support: 59
Bonus: 97
Мнения: 965
Мнение 31/03/2016 12:08 pm      Отговорете с цитат


Пробвал ли си с друго захранване?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
GaTio2
Редовен
Редовен

Регистриран на: 06/01/2008 9:37 pm

Support: 66
Bonus: 414
Мнения: 2256
Мнение 31/03/2016 1:01 pm      Отговорете с цитат


eLite написа:
Пробвал ли си с друго захранване?


Пробвах, да пак беше 300W, но пиновете на широката букса на дъното бяха с 4 по-малко, ако има значение.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
eLite
Потребител
Потребител

Регистриран на: 07/04/2008 10:08 pm

Support: 59
Bonus: 97
Мнения: 965
Мнение 31/03/2016 6:22 pm      Отговорете с цитат


GaTio2 написа:
eLite написа:
Пробвал ли си с друго захранване?


Пробвах, да пак беше 300W, но пиновете на широката букса на дъното бяха с 4 по-малко, ако има значение.


Не, няма значение.

Пробвай да boot-неш някое linux live cd.
Ако boot-не, отвори вградения terminal и изпълни следната команда:

for i in 1 2 3 4; do while : ; do : ; done & done
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
GaTio2
Редовен
Редовен

Регистриран на: 06/01/2008 9:37 pm

Support: 66
Bonus: 414
Мнения: 2256
Мнение 31/03/2016 7:13 pm      Отговорете с цитат


Да ти кажа пробвах с Hiren's, но не тръгна Win-a от него.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
eLite
Потребител
Потребител

Регистриран на: 07/04/2008 10:08 pm

Support: 59
Bonus: 97
Мнения: 965
Мнение 01/04/2016 1:02 pm      Отговорете с цитат


GaTio2 написа:
Да ти кажа пробвах с Hiren's, но не тръгна Win-a от него.


Идеята е да разберем дали ще boot-не друго и ако да, то да натоварим процесора на 100%.

Ако е проблем с процесора, компютъра ще блокира отново.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
GaTio2
Редовен
Редовен

Регистриран на: 06/01/2008 9:37 pm

Support: 66
Bonus: 414
Мнения: 2256
Мнение 01/04/2016 3:14 pm      Отговорете с цитат


eLite написа:
GaTio2 написа:
Да ти кажа пробвах с Hiren's, но не тръгна Win-a от него.


Идеята е да разберем дали ще boot-не друго и ако да, то да натоварим процесора на 100%.

Ако е проблем с процесора, компютъра ще блокира отново.


Ами ще пробвам днес, благодаря ти, ще пиша какво е станало
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
GaTio2
Редовен
Редовен

Регистриран на: 06/01/2008 9:37 pm

Support: 66
Bonus: 414
Мнения: 2256
Мнение 01/04/2016 11:38 pm      Отговорете с цитат


Компютърът е оправен... оказа се изкривено краче на сокета на процесора... как е станало - не знам Shocked аз съм го изкривил явно но...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Софтуер Хардуер Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 2 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети