TOSHIBA Satellite C660 - 28R към телевизор

dakata__92

Super Moderator
Колеги, миналият ден реших да гледам мача на Кобрата на Телевизора но понеже нямам Diema Sport си пуснах онлайн немската RAN. Имам VGA изход на лаптопа и такъв на телевизора намираше ми се и кабел, та си викам чакай да прехвърля картината на телевизора. Да ама уви. Свързах го картина има всичко наред, само където не е на целият екран. Телевизора е 32 инча, а максималната резолюция която успях да подам на телевизора от лаптопа беше: 1366 x 768 каквато е и на лаптопа. Пробвах да сменя режимите от WinKey + P но пак не успях да подам по-голяма резолюция към телевизора. Кажете къде е проблема и как да го управя? :)
 
Задаваш ли резолюция на телевизора като за втори монитор ?

И дори да е по малка резолюцията, телевизора би трябвало да разпъне картината на цял екран.
 
DarkAngelOfhope каза:
Задаваш ли резолюция на телевизора като за втори монитор ?

И дори да е по малка резолюцията, телевизора би трябвало да разпъне картината на цял екран.
Не я разпъва, я кажи на Win 7 откъде се задава за вторият монитор резолюцията да не съм случайно объркал нещо, защото съм почти сигурен, че я зададох. :)
 
https://www.youtube.com/watch?v=ddrBGpRYlQ0


Забравих да кажа че не трябва да задаваш дублиране на екрана а да го разшириш (от настройките за втори дисплей, win+P), защото ако дублираш, на ТВ ще е същата резолюция като на лаптопа.

А за разпъването на цял екран при по ниска резолюция от тази на ТВ трябва да е от неговите настройки. При мен е включено това защото иначе ще гледам кабелната с малка картина в средата на ТВ :)
 

Горе