- Проблем с Wordpress
12
WT форуми -> CMS -> Проблем с Wordpress
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
bganonymous
Турист
Турист

Регистриран на: 19/03/2012 3:36 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 465
Мнение 03/07/2016 3:50 pm     Проблем с Wordpress Отговорете с цитат


Здравейте! При отварянето на един от плъгините имам следната грешка:
Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes) in /home/***/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1775

Някакви идеи?

EDIT: Оправих се!

Последната промяна е направена от bganonymous на 04/07/2016 1:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vinsbg
Редовен
Редовен

Регистриран на: 28/01/2009 2:21 pm

Support: 50
Bonus: 86
Мнения: 2553
Мнение 04/07/2016 8:18 am      Отговорете с цитат


Трябва да увеличиш php memory-то:
https://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Increasing_memory_allocated_to_PHP

или просто в wp-config.php:
define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT' , '512M' );
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bganonymous
Турист
Турист

Регистриран на: 19/03/2012 3:36 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 465
Мнение 04/07/2016 8:19 am      Отговорете с цитат


Пак същото...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vinsbg
Редовен
Редовен

Регистриран на: 28/01/2009 2:21 pm

Support: 50
Bonus: 86
Мнения: 2553
Мнение 04/07/2016 8:22 am      Отговорете с цитат


Тогава вдигни меморито на цялото php в php.ini
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bganonymous
Турист
Турист

Регистриран на: 19/03/2012 3:36 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 465
Мнение 04/07/2016 11:24 am      Отговорете с цитат


vinsbg написа:
Тогава вдигни меморито на цялото php в php.ini

Как става това?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vinsbg
Редовен
Редовен

Регистриран на: 28/01/2009 2:21 pm

Support: 50
Bonus: 86
Мнения: 2553
Мнение 04/07/2016 12:54 pm      Отговорете с цитат


В хоста не можеш ли да пипаш тези настройки?
Иначе има вариант и така директно във файла, който е проблемен:
ini_set('memory_limit', '2048M');
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bganonymous
Турист
Турист

Регистриран на: 19/03/2012 3:36 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 465
Мнение 04/07/2016 12:57 pm      Отговорете с цитат


vinsbg написа:
В хоста не можеш ли да пипаш тези настройки?
Иначе има вариант и така директно във файла, който е проблемен:
ini_set('memory_limit', '2048M');

Пак същото... Никаква разлика... Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vinsbg
Редовен
Редовен

Регистриран на: 28/01/2009 2:21 pm

Support: 50
Bonus: 86
Мнения: 2553
Мнение 04/07/2016 1:13 pm      Отговорете с цитат


bganonymous написа:
vinsbg написа:
В хоста не можеш ли да пипаш тези настройки?
Иначе има вариант и така директно във файла, който е проблемен:
ini_set('memory_limit', '2048M');

Пак същото... Никаква разлика... Sad


А сигурен ли си, че изобщо е вдигнало php memory-то? я сложи в един файл phpinfo(); и да видим, след като си вдигнал паметта, какво показва..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bganonymous
Турист
Турист

Регистриран на: 19/03/2012 3:36 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 465
Мнение 04/07/2016 1:15 pm      Отговорете с цитат


vinsbg написа:
bganonymous написа:
vinsbg написа:
В хоста не можеш ли да пипаш тези настройки?
Иначе има вариант и така директно във файла, който е проблемен:
ini_set('memory_limit', '2048M');

Пак същото... Никаква разлика... Sad


А сигурен ли си, че изобщо е вдигнало php memory-то? я сложи в един файл phpinfo(); и да видим, след като си вдигнал паметта, какво показва..

Вдигнало я е!

memory_limit 2048M 2048M
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vinsbg
Редовен
Редовен

Регистриран на: 28/01/2009 2:21 pm

Support: 50
Bonus: 86
Мнения: 2553
Мнение 04/07/2016 1:17 pm      Отговорете с цитат


Някакъв плугин кеширащ, като W3TC или нещо друго? Ако имаш пробвай да го спреш за малко...
И какво има на този ред
PHP code:
public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1775
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bganonymous
Турист
Турист

Регистриран на: 19/03/2012 3:36 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 465
Мнение 04/07/2016 1:20 pm      Отговорете с цитат


vinsbg написа:
Някакъв плугин кеширащ, като W3TC или нещо друго? Ако имаш пробвай да го спреш за малко...
И какво има на този ред
PHP code:
public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1775

WP Super Cache работи. Изключих го. Пак същото...

На въпросният ред има:
while ( $row = mysqli_fetch_object( $this->result ) ) {
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vinsbg
Редовен
Редовен

Регистриран на: 28/01/2009 2:21 pm

Support: 50
Bonus: 86
Мнения: 2553
Мнение 04/07/2016 1:22 pm      Отговорете с цитат


А този плъгин ъпдейтвал ли си го скоро... има нещо, за да започне да ти го показва това.. или е нов плъгина?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> CMS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 1 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети