здравейте,caps lock-a от само себе си спря да работи..смених 3 клавиатури и не може да ми се включат главните букви,пробвах да рестартирам компютъра и преди да се появи иконката "добре дошли" си работи,а след като ми влезне в десктопа спира..какъв може да е проблема?
С тези проблеми ме съмнява, че имаш вируси и най-вероятно вече преебани регистри. Опитай да пуснеш антивирусна с rescue cd в DOS и виж дали ще ти открие нещо и дали ще се оправи. Ако не, май по-добре си преинсталирай Windows-а. Но преди това можеш да си качиш едно Live CD на Линукс, на флашка и да видиш дали там ще ти прави проблем(почти съм сигурен, че няма), както и да си качиш Hiren's CD отново на фалшка и да пуснеш Mini XP да провериш там как е. Третия вариант е, да стартираш компютъра в Safe Mode и отново да видиш как ще е.
Нещо не става пичове,отварях някакви регистри и сигурно съм бъгнал нещо..
П.С Намерих информация ,че най -вероятно проблема е в keyboard drivers-те .Как мога да разбера сегашната версия на кейборд драйверите ми ,за да си ги дръпна от нета?
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети