- Javascript in PHP
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Javascript in PHP
Създайте нова тема Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения 
Автор Съобщение
teroristd
Редовен
Редовен

Регистриран на: 18/02/2010 1:50 pm

Support: 80
Bonus: 172
Мнения: 1575
Мнение 30/01/2017 2:05 pm     Javascript in PHP Отговорете с цитат


Здравейте, заглавието не е описателно, но не можах да измисля друго. Ето за какво става въпрос. Имам един цикъл във view-то, който вади числа, 20 на брой. В случая всички излизат едновременно. Въпросът ми е как може да се появяват едно след друго с някакво забавяне?


foreach ($this->_message as $value) {

            echo '<div class="table">' . $value . '</div>';
        }


Предполагам е нещо с javascript и за това пускам темата тук.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Fakeheal
Support
Support

Регистриран на: 17/04/2010 8:37 am

Support: 341
Bonus: 680
Мнения: 2562
Мнение 30/01/2017 2:18 pm      Отговорете с цитат


Изпринти ги в HTML-a, сложи на тоя клас .table - display: none и след това:

$(document).ready(function() {
  for (var i = 0; i < $('.table').length; i++) {
      (function(i) {
        setTimeout(function() { $('.table').eq(i).show(); }, i * 1000);
    })(i);
  }
});


Демо: https://jsfiddle.net/25zp4qos/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
teroristd
Редовен
Редовен

Регистриран на: 18/02/2010 1:50 pm

Support: 80
Bonus: 172
Мнения: 1575
Мнение 30/01/2017 2:33 pm      Отговорете с цитат


Така не се получава, защото аз имам само един див, който седи в цикъла.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Fakeheal
Support
Support

Регистриран на: 17/04/2010 8:37 am

Support: 341
Bonus: 680
Мнения: 2562
Мнение 30/01/2017 2:42 pm      Отговорете с цитат


teroristd написа:
Така не се получава, защото аз имам само един див, който седи в цикъла.


Какво значи "един див" и "който седи в цикъла"?

Имаш div който ще се повтори, колкото пъти ти е цикъла. Страницата няма да започне да се показва, докато не е пратена от сървъра. Сървъра няма да я прати, докаото не е интерпретирана цялата. Дивовете, които излизат от форийча ще са скрити и джаваскрипта ще започне, когато цялата страница е заредила.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
teroristd
Редовен
Редовен

Регистриран на: 18/02/2010 1:50 pm

Support: 80
Bonus: 172
Мнения: 1575
Мнение 30/01/2017 3:11 pm      Отговорете с цитат


Всъщност проблемът беше че имам още код в страницата, а бях сложил javascript-a накрая. Сега като наместих нещата работи коректно. Мерси.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
novakabg
Турист
Турист

Регистриран на: 13/05/2016 2:29 pm

Support: 5
Bonus: 10
Мнения: 245
Мнение 30/01/2017 4:55 pm      Отговорете с цитат


Fakeheal написа:
Изпринти ги в HTML-a, сложи на тоя клас .table - display: none и след това:

$(document).ready(function() {
  for (var i = 0; i < $('.table').length; i++) {
      (function(i) {
        setTimeout(function() { $('.table').eq(i).show(); }, i * 1000);
    })(i);
  }
});


Демо: https://jsfiddle.net/25zp4qos/


Много лош метод за изпълнение, не разбирам много от js но това много лесно се бутва към xss Smile , нали това е мое мнение на новак!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Fakeheal
Support
Support

Регистриран на: 17/04/2010 8:37 am

Support: 341
Bonus: 680
Мнения: 2562
Мнение 30/01/2017 8:13 pm      Отговорете с цитат


novakabg написа:
Fakeheal написа:
Изпринти ги в HTML-a, сложи на тоя клас .table - display: none и след това:

$(document).ready(function() {
  for (var i = 0; i < $('.table').length; i++) {
      (function(i) {
        setTimeout(function() { $('.table').eq(i).show(); }, i * 1000);
    })(i);
  }
});


Демо: https://jsfiddle.net/25zp4qos/


Много лош метод за изпълнение, не разбирам много от js но това много лесно се бутва към xss Smile , нали това е мое мнение на новак!


Javascript in PHP
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
deam0n
Tourist Defender

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 198
Bonus: 949
Мнения: 2939
Мнение 31/01/2017 12:08 pm      Отговорете с цитат


Fakeheal написа:
novakabg написа:
Fakeheal написа:
Изпринти ги в HTML-a, сложи на тоя клас .table - display: none и след това:

$(document).ready(function() {
  for (var i = 0; i < $('.table').length; i++) {
      (function(i) {
        setTimeout(function() { $('.table').eq(i).show(); }, i * 1000);
    })(i);
  }
});


Демо: https://jsfiddle.net/25zp4qos/


Много лош метод за изпълнение, не разбирам много от js но това много лесно се бутва към xss Smile , нали това е мое мнение на новак!


Javascript in PHP


Дълго време се чудех какво да отговоря Shocked Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
novakabg
Турист
Турист

Регистриран на: 13/05/2016 2:29 pm

Support: 5
Bonus: 10
Мнения: 245
Мнение 31/01/2017 9:40 pm      Отговорете с цитат


Разбирам Ви и аз лично така реагирах но аз съм новак , аз преди две седмици ако си спомняте пуснах тема по този въпрос и след като си направих този метод Smile.
Помолих човек който е разработчик Оракъл корп , ако не сте чували за тях вижте в гуугле, та този човек е мой колега аз бях командировка там само че като phyton разработчик и малко haskell разбира се... :Х и там им се смеех яко за java и че са прости джeдай драскачи Smile.... нали това някой от вас няма как да знаят нищо лично просто трябва да си desktop programming а повече от вас са уеб Smile и аз се смеех на тези така наречени джедай но с един човек станах голям приятел много точен и той лично се усмиваше на неговият език.
И го помолих да провери метода ми и човека успя да xss пред мен този метод с лекота Smile.
Нали може мойте заявки да за лоши това е мое мнение аз съм нова в уеб като цяло и се уча още.
Инак желая успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Fakeheal
Support
Support

Регистриран на: 17/04/2010 8:37 am

Support: 341
Bonus: 680
Мнения: 2562
Мнение 31/01/2017 10:08 pm      Отговорете с цитат


novakabg написа:
Разбирам Ви и аз лично така реагирах но аз съм новак , аз преди две седмици ако си спомняте пуснах тема по този въпрос и след като си направих този метод Smile.
Помолих човек който е разработчик Оракъл корп , ако не сте чували за тях вижте в гуугле, та този човек е мой колега аз бях командировка там само че като phyton разработчик и малко haskell разбира се... :Х и там им се смеех яко за java и че са прости джeдай драскачи Smile.... нали това някой от вас няма как да знаят нищо лично просто трябва да си desktop programming а повече от вас са уеб Smile и аз се смеех на тези така наречени джедай но с един човек станах голям приятел много точен и той лично се усмиваше на неговият език.
И го помолих да провери метода ми и човека успя да xss пред мен този метод с лекота Smile.
Нали може мойте заявки да за лоши това е мое мнение аз съм нова в уеб като цяло и се уча още.
Инак желая успех!


Javascript in PHP
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
index
Man of HiTech

Регистриран на: 08/09/2006 1:08 am

Support: 198
Bonus: 345
Мнения: 5392
Мнение 01/02/2017 10:35 am      Отговорете с цитат


Тъй като темата отива малко към спам и мокрите сънищи на някой потребител.


@Fakeheal - радвай се че не не Ъмбрела Корп или СкайНет корп, виж в гуглето какво правят тези корпове ....


@novakabg - пиши ми на лично, искам и аз от тези хапчета.



хоп-троп-лок
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети