Vbox7 проблем

niksdevil

Registered
Здравейте,
Vbox-a са направили самите клипове да се местят из сървърите, а при добавянето на клип записва сегашния му път. Някаква идея как може да се следи местенето на клипа из сърварите и евентуално да се редактира досегашния му път, понеже искам да си ползвам свой плеър? Благодаря предварително
 
Скоро не съм се занимавал с тях, но преди бяха на медии (media10.vbox, media15.vbox и т.н.) , ако все още е така, може да направиш един кронджоб , който да ти проверява в коя медия е клипа, едва ли смянят и името на клипа.

Като цяло ме съмнява да местят клипове, защото има големи клипове и да местиш 200 клипа на ден си е ад, представи си ако са 2К на ден. ? :D Най-вероятно просто се качва на няколко сървара и който е най-малко натоверен той поема заявката ти. В такъв случай пак трябва да завъртиш един while и да провериш тея медии или там как се казват сега :)

Има доста готови скриптове за сваляне от vbox, които все още работят, което значи, че едвали местят клиповете :) :idea: :?:
 
Местят ги, примерно го адвам от медия11 и работи известно време след което медията се сменя.Можеш ли да дадеш примерен код при грешка евентуално да се ъпдейтне базата данни новата медия да речем от тук:
Код:
https://www.vbox7.com/etc/ext.do?key=479541644b
 
Ми, да брат, прав съм в това, което ти казах. Качва го на няколко места и който сървар е свободен той те поема.

Относно медиите използвай нещо такова, а това къде ще го ползваш съм ти подал някакви идеи в гория ми пост :)
Код:
$i=1;
while(true)
{
    $url = 'https://media'.$i.'.vbox7.com/s/47/479541644br4860b4f1e.mp4';
    if(fopen($url,'r')) 
    {
      echo "Ейтука е:  ".$url;
      break;
    }
 $i++;
}
:?:
 

Горе