- curl login, download cookies and redirect
123
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> curl login, download cookies and redirect
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
vasilev
Турист
Турист

Регистриран на: 07/02/2009 2:41 pm

Support: 24
Bonus: 45
Мнения: 591
Мнение 18/08/2017 2:09 pm      Отговорете с цитат


мерси,
не всички.. само тези дето се правят на интересни Smile
не желая да използвам плугини на браузъри това проблема.
все пак това са пароли и е хубаво да са на сигурно място..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dakata__92
Активен
Активен

Регистриран на: 02/08/2011 9:24 pm

Support: 115
Bonus: 223
Мнения: 2939
Мнение 20/08/2017 8:47 am      Отговорете с цитат


Колега, разбрах те на кратко какво искаш да направиш. Проблема при това което искаш да сториш, е че във всеки сайт в който желаеш да се логнеш ще се наложи ръчно да подадеш предварително формите и да използваш
<form action="site/url/to/post" target="_blank">. Редиш си бутона и просто щракаш. Тестваш ръчно всичко, след което си автоматизираш всички бутони с JS просто при зареждане на страницата да ти кликнат бутоните и да се отворят другите страници. Не е нещо сложно но е много трудоемко за js. Със cURL управлението ти ще е мнооого по-удобно и практично и с времето ще избегнеш аааадски много проблеми. Лошото е, че ако ти искаш да се логваш в браузъра ти то cURL не е решение, но да кажем че има начин да се оправи ако браузъра ти ползва бисквитките създадени от библиотеката. Както и да е, съгласен съм за JS че е по-простото решение на проблема.

HTML code:

<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<script>
function login(form)
{
form_action = form.action;
window.open(form_action,'WindowName','width=880,height=600');
}
</script>
</head>
<body>
<form onsubmit="login(this);" action="http://web-tourist.net/forum/login.php" method="post" target="WindowName">
<br><input name="username" type="text" value="user">
<br><input name="password" type="password" value="pass">
<input name="redirect" value="index.php" type="hidden">
<input name="autologin" checked="checked" class="checkbox" type="checkbox">
<input value="Вход" name="login" class="textbox" type="submit">
</form>
</body>
</html>

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vasilev
Турист
Турист

Регистриран на: 07/02/2009 2:41 pm

Support: 24
Bonus: 45
Мнения: 591
Мнение 29/08/2017 9:54 pm      Отговорете с цитат


Да, мерси. Така и го направих
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
123
Страница 3 от 3


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети