- След Login определена страница
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> След Login определена страница
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
teroristd
Редовен
Редовен

Регистриран на: 18/02/2010 1:50 pm

Support: 80
Bonus: 172
Мнения: 1561
Мнение 25/07/2017 8:58 am     След Login определена страница Отговорете с цитат


Здравейте, заглавието не засяга проблема точно за това ще обясня по подробно.

Имам функции на сайта които ще са достъпни само за регистрирани потребители. Дори да не е вписан потребителя може да разглежда навсякъде. В даден момент да кажем иска да свали нещо и натиска бутона за сваляне. Ако не е вписан аз го изпращам към Login. Целта ми е след вписването автоматично да бъде върнат на същата страница, в която е бил преди това. Как може да стане това?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Fakeheal
Support
Support

Регистриран на: 17/04/2010 8:37 am

Support: 340
Bonus: 678
Мнения: 2556
Мнение 25/07/2017 9:45 am      Отговорете с цитат


1. Потребителя се опитва да достъпи страница, която изисква да е логнат.
2. Преди редиректа към логин страницата записваш в сесия (например) URL, който се е опитал да отвори.
3. Потребителя се логва.
4. Ако $_SESSION['intended_url'] не е празно, препращаш към него. Ако е празно - да ходи в профила/на началната страница.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
teroristd
Редовен
Редовен

Регистриран на: 18/02/2010 1:50 pm

Support: 80
Bonus: 172
Мнения: 1561
Мнение 25/07/2017 6:24 pm      Отговорете с цитат


Благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети