- Едно питане
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> Едно питане
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
rutera24
Турист
Турист

Регистриран на: 06/12/2009 8:35 pm

Support: 14
Bonus: 28
Мнения: 275
Мнение 14/04/2018 11:41 pm     Едно питане Отговорете с цитат


Пичове днес попаднах на едно старо парче код, и гледам

PHP code:

$check = mysql_query("SELECT id,user,password FROM users WHERE user='{$user}' and password='{$pass}'") or die(mysql_error());


та гледам ей това
 '{$pass}'
не мога да се сетя защо така съм го изписвал в заявката ...

С къдравите скоби.

Дайте идея.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dakata__92
Активен
Активен

Регистриран на: 02/08/2011 9:24 pm

Support: 119
Bonus: 231
Мнения: 3075
Мнение 14/04/2018 11:49 pm      Отговорете с цитат


Използвал си къдравите скоби за да подадеш променливите в стринга, като променливи, не като стринг. user='{$user}' ще връща променливата user='$user' а така ще проверяваш дали user е равно на стринга $user.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
rutera24
Турист
Турист

Регистриран на: 06/12/2009 8:35 pm

Support: 14
Bonus: 28
Мнения: 275
Мнение 14/04/2018 11:55 pm     Re Отговорете с цитат


Хах мерси, и аз имах някакви такива мисли в главата ама викам си сега пък какво съм правил и се зачудих ... а като имаме и предвид, че е почти 01:00ч. и мисълта е леко на почивка.

Мерси ти отново.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети