- Изпращане на данни чрез GET
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> Изпращане на данни чрез GET
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Msecurity
Потребител
Потребител

Регистриран на: 18/09/2010 8:12 am

Support: 19
Bonus: 37
Мнения: 737
Мнение 02/05/2018 5:04 pm     Изпращане на данни чрез GET Отговорете с цитат


Здравейте
искам да изпратя следната заявка чрез GET към друг URL адрес, но ми връща грешка...
PHP code:
$js = '[website_id]:['.$website['id'].'], 
[ip]:['.$user_data['ip'].'],
[datetime]:['.date('d.m.Y H:i').'],
[page]:['.$_SERVER['PHP_SELF'].'],
[query]:['.$query.'],
[type]:['.$type.'],
[browser]:['.$useragent_data->browser['title'].'],
[browser_code]:['.$useragent_data->browser['code'].'],
[os]:['.$useragent_data->os['title'].'],
[os_code]:['.$useragent_data->os['code'].'],
[country]:['.$user_data['country'].'],
[country_code]:['.$user_data['country_code'].'],
[region":['.$user_data['region'].'],
[city":['.$user_data['city'].'],
[latitude":['.$user_data['latitude'].'],
[longitude":['.$user_data['longitude'].'],
[isp]:['.$user_data['isp'].'],
[useragent]:['.$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'].'],
[referer_url]:['.$_SERVER["HTTP_REFERER"].']';

И при опит да го изпратя чрез
PHP code:
 $url = 'https://**********/api&post='.$jss;
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,$url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
$server_output = curl_exec($ch);
curl_close ($ch);

... връща ми
400 Bad Request
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
joTunkiq
Активен
Активен

Регистриран на: 25/12/2012 12:03 pm

Support: 129
Bonus: 258
Мнения: 792
Мнение 02/05/2018 6:08 pm      Отговорете с цитат


Това не е валидна гет заявка. Плюс това с кърл пращаш ПОСТ заявка Shocked

Пробвай да си генерираш заявката така :

PHP code:
$js = '?website_id='.$website['id'].'&ip='.$user_data['ip'].' .. .';


https://en.wikipedia.org/wiki/Query_string

П.с: горе променливата ти се казва $js, а долу предаваш $jss. Това нарочно ли е ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Msecurity
Потребител
Потребител

Регистриран на: 18/09/2010 8:12 am

Support: 19
Bonus: 37
Мнения: 737
Мнение 03/05/2018 8:21 am      Отговорете с цитат


пфф това съвсем го бях пропуснал че поства... мерси много,
а как мога да предавам JS чрез GET?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
joTunkiq
Активен
Активен

Регистриран на: 25/12/2012 12:03 pm

Support: 129
Bonus: 258
Мнения: 792
Мнение 03/05/2018 8:38 am      Отговорете с цитат


Ами минаваш датата с json_encode и слагаш хедър че пращаш json и това би трябвало да свърши работа.

Рандом статия: http://thisinterestsme.com/sending-json-via-post-php/ Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Msecurity
Потребител
Потребител

Регистриран на: 18/09/2010 8:12 am

Support: 19
Bonus: 37
Мнения: 737
Мнение 03/05/2018 9:05 am      Отговорете с цитат


мерси много Smile
това мисля че ще свърши работа
+1 Razz
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети