- Взимане на стойност от AirVisual
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> Взимане на стойност от AirVisual
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
talevtechnology
Нов
Нов

Регистриран на: 28/11/2018 1:32 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 1
Мнение 28/11/2018 11:55 am     Взимане на стойност от AirVisual Отговорете с цитат


Здравейте, туристи от доста време не съм се отбивал тук и... акаунта ми беше изтрит.
Опитвам се да взема стойноста (индексът за чистота на въздуха), но скоро време не съм се занимавал с php, и нещо не се получава пробвах и с file_get_contents()

PHP code:
<?php
ini_set('display_errors', 1);
$doc = new DOMDocument;
$doc->loadHTMLFile('https://www.airvisual.com/bulgaria/plovdiv');
$xpath = new DOMXpath( $doc);
$nodeList = $xpath->query( '//span[@aqi]');
foreach($nodeList as $node)
{
echo trim($node->textContent);
}
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Msecurity
Потребител
Потребител

Регистриран на: 18/09/2010 8:12 am

Support: 19
Bonus: 37
Мнения: 753
Мнение 02/12/2018 5:55 pm      Отговорете с цитат


А защо просто не използваш API-то им ?
https://www.airvisual.com/air-pollution-data-api
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети