- Въпрос относно автоматично изчисляване на сума
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> Въпрос относно автоматично изчисляване на сума
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
roskata
Редовен
Редовен

Регистриран на: 06/06/2006 2:47 pm

Support: 18
Bonus: 36
Мнения: 1144
Мнение 13/02/2019 6:25 pm     Въпрос относно автоматично изчисляване на сума Отговорете с цитат


Здравейте! Имам следният код, който изкарва сума от woocommerce на продукт. Някой може ли да ми каже как тази (автоматична сума) да се умножава примерно по 35,19%?

Пример: 300 * 35,19% = ...


<?php if ( $price_html = $product->get_price_html() ) : ?>
<span class="price"><?php echo $price_html; ?></span>
<?php endif; ?>


Благодарско. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
deam0n
Tourist Defender

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 203
Bonus: 959
Мнения: 3005
Мнение 14/02/2019 1:37 pm      Отговорете с цитат


Дай дефиницията на get_price_html()
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
roskata
Редовен
Редовен

Регистриран на: 06/06/2006 2:47 pm

Support: 18
Bonus: 36
Мнения: 1144
Мнение 14/02/2019 1:48 pm      Отговорете с цитат


deam0n написа:
Дай дефиницията на get_price_html()


По принцип ми трябва само в определена таблица да изчислява лихвен процент, не генерално на всичките цени да се променя в woocommerce.

P.S. мисля, че е това:

Цитат:
<?php

public function get_price_html( $deprecated = '' ) {


if ( '' === $this->get_price() ) {


$price = apply_filters( 'woocommerce_empty_price_html', '', $this );


} elseif ( $this->is_on_sale() ) {


$price = wc_format_sale_price( wc_get_price_to_display( $this, array( 'price' => $this->get_regular_price() ) ), wc_get_price_to_display( $this ) ) . $this->get_price_suffix();


} else {


$price = wc_price( wc_get_price_to_display( $this ) ) . $this->get_price_suffix();


}


return apply_filters( 'woocommerce_get_price_html', $price, $this );


}

[/quote]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети