- Проблем с количка за пазаруване
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> Проблем с количка за пазаруване
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
ljuljana
Нов
Нов

Регистриран на: 27/12/2008 6:02 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 106
Мнение 23/10/2019 6:41 pm     Проблем с количка за пазаруване Отговорете с цитат


Опитвам се да направя онлайн магазин.
Част от кода съм го създала в header.php за да го вмъкна във всички страници. в Този файл съм сложила и кода за количката

<h4><p>Количка: <span class="simpleCart_total">{SUM} лева</span> ({ITEMS} продукти)</p><img src="images/bag.png" alt=""/><div class="clearfix"> </div></h4>
</a></div>
<p class="empty"><a href="empty_cart.php" class="simpleCart_empty">Empty Cart</a></p>
<div class="clearfix"> </div>

Но в сайта се вижда така
Проблем с количка за пазаруване

Когато вмъкна този код в обикновена страница работи, н в тази - не.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ticketa
Турист
Турист

Регистриран на: 27/02/2012 3:54 pm

Support: 23
Bonus: 46
Мнения: 337
Мнение 25/10/2019 7:05 pm     Re: Проблем с количка за пазаруване Отговорете с цитат


{SUM} {ITEMS} - как ги дефинираш преди да ги извикаш?
Темплейт система ли ползваш?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
deam0n
Tourist Defender

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 203
Bonus: 959
Мнения: 3010
Мнение 28/10/2019 9:47 am      Отговорете с цитат


Да, дай повече инфо как ги викаш така с тези скоби..

Да не би проблема да идва от скобата - ({ITEMS}
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети