- Въпрос за flash
WT форуми -> Софтуер Хардуер -> Въпрос за flash
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
LiRiX
Tourist Defender

Регистриран на: 31/03/2006 10:52 am

Support: 165
Bonus: 777
Мнения: 4331
Мнение 26/06/2006 12:57 pm     Въпрос за flash Отговорете с цитат


Имам един проблем.
Имам един флаш банер и изкам да го линка но не знам как Sad
Трябжва да има някой action script нали? Ако някой го зане моля да каже.
Ако нямате одговор поне ми кажете някоя програма която да експортира swf на gif. Rolling Eyes
Благодаря за вниманието. Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pr0oF
Турист
Турист

Регистриран на: 10/06/2006 10:48 pm

Support: 38
Bonus: 78
Мнения: 565
Мнение 26/06/2006 1:05 pm      Отговорете с цитат


Батка , малко не разбрах какво искаш ама ако мисля правилно искаш да сложиш линк на Флаш джаджа Smile.Ако е това скрипта е следния . Arrow
on (release) {
getURL("http://www.САИТА.com","_self");
}

като _self може да се замени с parent blank и top в зависимост къде искаш да се отваря.Ако не е това кажи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Софтуер Хардуер Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети