Реклама от Google

Статус
Not open for further replies.

roskata

Registered
Значи гледам, че сега много сайтове са сложили реклами от GOOGLE - по-известни и по-неизвестни, искам да разбера как и аз да сложа подобни реклами в моя сайт.

10х предварително.
 
Там пише :
С AdSense за търсене можете да предложите на посетителите си Google търсене в сайта Ви и в интернет и да печелите пари като показвате реклами на Google в страниците с резултати от търсенето.

Ако искате да започнете възможно най-бързо, можете да използвате стандартното ни поле за търсене на Google и резултати от търсенето на Google. Или само за няколко минути можете да персонализирате външния вид на полето за търсене, за да съответства на стила на сайта ви и да изберете как да се появяват резултатите от търсенето-в страница с резултати на Google, в рамка във вашата страница или в нов прозорец.

Можете да разберете какво търсят потребителите в сайта ви чрез отчета Най-чести заявки, в който са изброени 25 най-често срещани теми за търсене, осъществено чрез вашия AdSense за полета за търсене.
 
Знам нещо специфично за adsense google. Има отделен бот , което малко или много е положително. Този бот минава всеки ден , до колкото ми е известно, и ще индексира сайта независимо от кантентите вътре :)
друго по темата не мога да кажа :?:
 
Здравей ,
Гугъл не поддържа още официално реклами за съдържание на български, а само за търсене . От търсене няма да може да спечелиш и 1 долар на година , освен ако нямаш сайт като дир , гбг и т.н.
ето стъпките които трябва да направиш за да се регистрираш.
1.Направи сайт на един от поддържаните езици - английски, немски, френски, румънски , гръцки или от този род .
2.Направи си акаунт в www.google.com/adsense
3.не избирай език български никъде , най-добре
4.след 2-3 дни ще получиш емейл с отговор .
5.След като имаш одобрен сайт получаваш в акаунта си опции за генериране на реклами с различни размери .
6.Може да ползваш кода който се генерира на всеки сайт , стига да отговаря на усливията на Адсенс , впротивен случай ще ти бъде спрян акаунта.
6.Адсенс от преди месец неофициално се показва на български сайтове (виж под менюто в ляво)
7.След събирането на 100 долара Гугъл работни преглежда сайта ти и ако всичко е наред, което ще е ако не си нарушил някой правила .
8.Парите се пращат с чек , който може да осребриш в повечето бг банки срещу комисионна от към 10 долара .Ако си в чужбина може и по банков път да ти превеждат приходите от адсенс.
9Бъди честен с тях те знаят повече за сайта ти от теб самия .Не мами с кликове и не карай никой да ти клика на рекламите и ще си видиш първия клик.
ако има неясност виж тук по-подробно инфо
 
Статус
Not open for further replies.

Горе