- как мога да го направя?
123
WT форуми -> PHP-Fusion -> как мога да го направя?
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
svilkata12
Потребител
Потребител

Регистриран на: 21/06/2007 4:07 pm

Support: 2
Bonus: 4
Мнения: 603
Мнение 21/06/2007 4:40 pm     как мога да го направя? Отговорете с цитат


Значи на началната ми страница нали има новини и аз искам да са разпределени примерно десет новини на страница а при мен няма нищо такова и искам да питам как да го направя ето картинки:

МОЕТО Е ТАКА:
как мога да го направя?

А ИСКАМ ДА Е ТАКА:

как мога да го направя?

говоря за това: Страница 1 от 3 1,2,3>
а при мен го няма
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
xainiken
Нов
Нов

Регистриран на: 24/05/2007 2:19 pm

Support: 1
Bonus: 20
Мнения: 47
Мнение 21/06/2007 4:43 pm      Отговорете с цитат


Ми няма го защото трябва да има над 5 новини. Не съм сигурен колко обаче напиши 6-7 новини (за проба) и трябва това което искаш да излезе Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
svilkata12
Потребител
Потребител

Регистриран на: 21/06/2007 4:07 pm

Support: 2
Bonus: 4
Мнения: 603
Мнение 21/06/2007 4:44 pm      Отговорете с цитат


ми аз съм написал 11 новини
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
xainiken
Нов
Нов

Регистриран на: 24/05/2007 2:19 pm

Support: 1
Bonus: 20
Мнения: 47
Мнение 21/06/2007 4:47 pm      Отговорете с цитат


Ами може да изкарва това със страниците ако има над 15 новини.
Трябва да го има. Не може да го няма това. Я напиши още няколко новини (към 4-5) и виж дали няма да излезе.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
renegat96
Активен
Активен

Регистриран на: 12/08/2006 4:00 pm

Support: 118
Bonus: 537
Мнения: 1998
Мнение 21/06/2007 4:48 pm      Отговорете с цитат


svilkata12 написа:
ми аз съм написал 11 новини

отвори news.php
и намери
$items_per_page = 11;
и заместваш 11 с числото което искаш да е броя на новините на страница
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
svilkata12
Потребител
Потребител

Регистриран на: 21/06/2007 4:07 pm

Support: 2
Bonus: 4
Мнения: 603
Мнение 21/06/2007 4:52 pm      Отговорете с цитат


стана мерси renegat96
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
renegat96
Активен
Активен

Регистриран на: 12/08/2006 4:00 pm

Support: 118
Bonus: 537
Мнения: 1998
Мнение 21/06/2007 4:54 pm      Отговорете с цитат


svilkata12 написа:
стана мерси renegat96

пак заповядай
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
svilkata12
Потребител
Потребител

Регистриран на: 21/06/2007 4:07 pm

Support: 2
Bonus: 4
Мнения: 603
Мнение 21/06/2007 6:07 pm      Отговорете с цитат


а знаете ли как да си го направя това и на система Joomla!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
renegat96
Активен
Активен

Регистриран на: 12/08/2006 4:00 pm

Support: 118
Bonus: 537
Мнения: 1998
Мнение 21/06/2007 6:13 pm      Отговорете с цитат


svilkata12 написа:
а знаете ли как да си го направя това и на система Joomla!

ами чакай сега ще я рагледам тая joomla...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
renegat96
Активен
Активен

Регистриран на: 12/08/2006 4:00 pm

Support: 118
Bonus: 537
Мнения: 1998
Мнение 21/06/2007 6:18 pm      Отговорете с цитат


ама я кажи кой файл да се променя че аз не съм работли с тая система
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
svilkata12
Потребител
Потребител

Регистриран на: 21/06/2007 4:07 pm

Support: 2
Bonus: 4
Мнения: 603
Мнение 21/06/2007 6:40 pm      Отговорете с цитат


ми незнам кой е файла и за това питам
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
renegat96
Активен
Активен

Регистриран на: 12/08/2006 4:00 pm

Support: 118
Bonus: 537
Мнения: 1998
Мнение 21/06/2007 6:45 pm      Отговорете с цитат


svilkata12 написа:
ми незнам кой е файла и за това питам

май разбрах

отвори includes/pageNavigation.php
и намери
   var $limit = null;

и на мястото на null напиши броя който искаш да показва
и кажи кво е станало Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP-Fusion Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
123
Страница 1 от 3


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети