- Как да си направа текста като 007???ПЛСС ВИЖТЕ И ПОМОГНЕТЕ
12
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Как да си направа текста като 007???ПЛСС ВИЖТЕ И ПОМОГНЕТЕ
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 24/10/2005 8:08 pm     Как да си направа текста като 007???ПЛСС ВИЖТЕ И ПОМОГНЕТЕ Отговорете с цитат


Здравейте начи ето какво бих искъл да направа:Имам сайт www.maricha.hit.bg и там съм направил категория Нещо за админа и категория Нещо за модераторите и въпроса ми е такав:От лявата страна ще сложа моя снимка а текста искам да се появява в зелено да речеме 3 секунди след като се заредила страницата да се показва бавно по бавно ето така:
Снимммкк тука Текстът:Роден на: ама бавно да излизат.
Имали тъкъв скрипт можете ли дам ми кажете как да си го направа плсс хелп
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 25/10/2005 12:04 pm      Отговорете с цитат


можели да дадеш пример че поне аз неможах да разбера Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 25/10/2005 12:44 pm      Отговорете с цитат


Страницата е добра като за начало , даи пример за това където искаш
да ти кажем ...

П.С. А как мислиш да направиш така че потребителите да се регистрират като услугата на хит.бг не включва подръжка на php ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Maricha2
Гост


Support: 0
Bonus: 0
Мнение 25/10/2005 12:48 pm     Emi Отговорете с цитат


Еми незнам абе вижте сега Начи моята снимка и то дясно текстър за мене да се появява в зелени букви бавно бавно Като мисите на 007 казват мисията и се появявът бавно
Върнете се в началото
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 25/10/2005 5:01 pm      Отговорете с цитат


Нищо не разбрах.Какво е това 007 ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 25/10/2005 5:52 pm      Отговорете с цитат


staf написа:
Нищо не разбрах.Какво е това 007 ?

За филма "Агент 007" , поне аз така разбрах , нещо маиче java script
трябва да се направи за това , ама няма да е много лесно .... Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 25/10/2005 8:04 pm      Отговорете с цитат


разбрахххххххх
значи несели сещтате как изписва в 007
картинка и отстани изписва промерно
name: jaims Bond
age : 30
mision: new york

и това ти го изписва бавно сас залени букву тип електронен часовник
ако се сещате тв-предаването "Изпитът" по БТВ каот представяха участниците беше нещо подобно.
аз незнам как ще стане Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 25/10/2005 8:54 pm      Отговорете с цитат


еи да ле верно , така беше , добре муте , идеята я знаем ....
Ами как ще се направи е въпроса ....? Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Maricha2
Гост


Support: 0
Bonus: 0
Мнение 27/10/2005 12:33 pm      Отговорете с цитат


Молави помогнете ако знаете!!!Кво мислите за страницата ми www.maricha.hit.bg А плсс помогнете ми за нея начи като влезнете има едно бяло поле над Статистика на сайта как да го махна???Плсс пишете
Върнете се в началото
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 27/10/2005 3:10 pm      Отговорете с цитат


Пробваи това , триеш всичко в твоя файл , копираш това където съм постнал и го пастваш ........просто забравих кво изтрих и го копирах цялато готово .......

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>.:Maricha.Hit.bg:.</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--



function MM_reloadPage(init) { //reloads the window if Nav4 resized
if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) {
document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }}
else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload();
}
MM_reloadPage(true);

function MM_preloadImages() { //v3.0
var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}
//-->
</script>
<style type="text/css">
<!--
.style1 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif}
body {
background-image: url();
}
body,td,th {
color: #FF0000;
}
.style5 {
color: #FFCC00;
font-weight: bold;
}
.style6 {color: #ECE9D8}
.style7 {
font-size: 36px;
font-weight: bold;
}
-->
</style></head>

<body bgcolor="#OOOOO" onLoad="MM_preloadImages('b4.gif','b2.gif','b1.gif','b5.gif')">
<CENTER><IMG SRC="b3.gif" width="904" height="132">
</CENTER>
<hr>
<table width=115% height="1143" border="1" cellpadding="10" cellspacing="0" class=mainouter>
<tr>
<!------------- MENU ------------------------------------------------------------------------>
<td width=131 class=outer align=center valign=top>
<table width=120 border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" class=bottom>
<tr>
<td class=bottom align=center> <b><font color="#FFCC00">Игри</font></b> </td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center></td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Каталог</td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Нови Игри </td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Най-Сваляни Игри </td>
</tr>
<tr>
<td align=center class=bottom style4 style3><span class="style5"><font colol="#FFCCOO">Филми</font></span></td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center><a href="http://maricha.hit.bg/moves.html">Каталог</a></td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Нови Филми </td>
</tr>
<tr> </tr>
<tr>
<td align=center class=bottom style2>Най-Сваляни Филми</td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Програма на Кината</td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center> <br>
<b><font color="#FFCC00">Форум</font></b></td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center></td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center><a href="http://phpbb.fhhost.com/?mforum=maricha">Влезте в Форума</a></td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center><a href="http://82.199.197.194:90">Влезте в 4ата</a></td

>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Нещо за Модераторите на Сайта</td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Нещо за Админа </td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Най-Добрите Потребители </td>
</tr>
<tr>
<td align=center class=bottom style4><span class="style5"><font colol="#FFCCOO">Музика-Мp3</font></span></td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Нова музика </td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Каталог</td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center> <strong><font color="#FFCC00">Музика-Клипове</font></strong> </td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center></td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center></td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center> Най-Добрите Клипове</td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center> Каталог </td>
</tr>
<tr>
<td align=center class=bottom style4><span class="style5"><font colol="#FFCCOO">Торенти</font></span></td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center> Всички</td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center> Игри </td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Филми</td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center></td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center>Музика</td>
</tr>
<tr>
<td class=bottom align=center> Програми</td>
</tr>
<tr> </tr>
</table>
<br>
<br>
<center>
</center>
<div style="display:none;visibility:hidden;">
<center>
<!-- Web Counter code start -->
<font size=1>
<script type="text/javascript" language="javascript"><!--
_d=document; _n=navigator; _t=new Date(); function t() { _d.write(
"<img src=\"http://counter.search.bg/cgi-bin/c?_id=bubu_new&_z=4&_r="+
_r+"&_c="+_c+"&_j="+_j+"&_t="+(_t.getTimezoneOffset())+"&_k="+_k+
"&_l="+escape(_d.referrer)+"\" width=70 height=15 "+
"border=0>");} _c="0"; _r="0"; _j="U"; _k="U"; _d.cookie="_c=y";
_d.cookie.length>0?_k="Y":_k="N";//--></script>
<script type="text/javascript" language="javascript1.2"><!--
_b=screen; _r=_b.width; _n.appName!="Netscape"?_c=_b.colorDepth : _c=_b.pixelDepth;
_n.javaEnabled()?_j="Y":_j="N";//--></script>
<a href="http://counter.search.bg/cgi-bin/s?_id=bubu_new"
target="_top">
<script type="text/javascript" language="javascript"><!--
t(); //--></script>
<noscript>
<img width=70 height=15 border=0 alt=""
src="http://counter.search.bg/cgi-bin/c?_id=bubu_new&_z=4">
</noscript>
</a></font>
<!-- Web Counter code end -->
</center>
</div></td>
<!------------- MENU ------------------------------------------------------------------------>
<td width="763" align=center valign=top class=outer style="padding-top: 20px; padding-bottom: 20px">
<center>
<!-- affiliate code -->
<script type="text/javascript">
neogen_client = "V%40L%5C";
neogen_type = "text";
neogen_banner_format="728x90";
neogen_plus="V-%5B%5E0%0Cy%1C%1D";
neogen_color_bg=["F0F0F0"];
neogen_color_border=["000000"];
neogen_color_titlu=["008000"];
neogen_color_desc=["000000"];
neogen_color_url=["0000FF"];
</script>

<span class="style7"> </span>
<span class="bottom">
</span>
</center>
<hr width="95%" noshade>
<table width=95% class=main border=0 cellspacing=0 cellpadding=5>
<tr>
<td class=embedded><table class=main width=100% border=0 cellspacing=0 cellpadding=5>
<tr>
<td class="colhead" align=left>За Потребителите на сайта</td>
</tr>
<tr>
<td class=text>
<ul>
<li>21.10.2005</li>
<li>КАЧИХ МЕ НЯКОЛКО ФИЛМЧЕТА.За начало тези 7 филмчета след 1 седмица ще кача много повече,защото сега ги пиша </li>
<li>Тъй като наскоро съм открил страницата някой работи като например Торенти няма да работят извесно време докато не направа торент сървара </li>
<li>Внимание:Това е Времената Статистика на сайта</li>
<li>ЗА сега ще можете да влиза те само в Форум и 4ат.Ще пиша тук като ка4а филмите игрите и другите работи</li>
<center>
<br>
</center>
</ul></td>
</tr>
</table>
<br>
<script>
function toggle() {
if( document.getElementById("hidethis").style.display=='none' ){
document.getElementById("hidethis").style.display = '';
}else{
document.getElementById("hidethis").style.display = 'none';
}
}
</script>
<table width=100% class=main border=0 cellspacing=0 cellpadding=5>
<tr>
<td class="colhead" align=left>Правата който може да получи едни потребител </td>
<td width=155 class="colhead" align=right>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td colspan=2 id="hidethis" style="display:none;" class=text><br>
<br>
<b><font class="small"><u><span class="style6">Администратор ;Модератор ;VIP Потребирел </span></u><font color=black>Normal</font> </font></b> </td>
</tr>
</table>
<br>
<table width=100% class=main border=0 cellspacing=0 cellpadding=5>
<tr>
<td colspan="2" class="colhead" align=left>Времена Статистика </td>
</tr>
<tr>
<td align=center width="50%" valign="top">
<table class=main border=1 cellspacing=0 cellpadding=5 width="100%">
<tr>
<td width="83%" class=rowhead>Общо Потребители </td>
<td width="17%" align=right>22</td>
</tr>
<!-- <tr><td class=rowhead>Iaiioau?aeee iio?aaeoaee</td><td align=right>0</td></tr> -->
<tr>
<td class=rowhead>Торенти</td>
<td align=right>0</td>
</tr>
<tr>
<td class=rowhead>Филми</td>
<td align=right>7</td>
</tr>
<tr>
<td class=rowhead>Средна даунлодова скорост от сървара</td>
<td align=right>1 MB/s</td>
</tr>
<tr>
<td class=rowhead>Качени игри </td>
<td align=right><font color=#000000>1500</font></td>
</tr>
</table></td>
<td align=center width="50%" valign="top">
<table class=main border=1 cellspacing=0 cellpadding=5 width="100%">
<tr>
<td class=rowhead>Модератори на брой</td>
<td align=right>3</td>
</tr>
<tr>
<td class=rowhead>Администратори</td>
<td align=right>1</td>
</tr>
<tr>
<td class=rowhead>&nbsp;</td>
<td align=right>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td class=rowhead>&nbsp;</td>
<td align=right>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td class=rowhead>&nbsp;</td>
<td align=right>&nbsp;</td>
</tr>
</table></td>
</tr>
</table>
<p>
<center>
<font class=small><br>
<br>
[ За оплаквания пишете ми на е-маила:angel_99@abv.bg]</font>
</center>
</p></td>
</tr>
</table>
<br>
<table width='737' border='0' cellpadding='4' align='center' cellspacing='0' class='main'>
<tr>
<td align='center' class='small' style='border: none;'>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
</body>
</html>

<p> <span class="style1"></span><span class="style1"></span></p>
<pre>&nbsp; </pre>
<pre class="style1">&nbsp; </pre>
<p><span class="style1"></span> </p>
<p><span class="style1"></span></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
</body>
</html>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 27/10/2005 3:13 pm      Отговорете с цитат


Ами нали ти си го правил сайта Surprised трябва да знаеш какво си слагал Shocked , махни това и ще го няма това бяло поле някъде към 202 ред е
<script language=javascript src=http://ads.neogen.bg/asociati/ads.js></script>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 27/10/2005 3:24 pm      Отговорете с цитат


браво стаф ,(майче отговорите ни са едни и същи Laughing )
maricha ако те интересува нещо друго питаи ........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 1 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети