- Как да си направа текста като 007???ПЛСС ВИЖТЕ И ПОМОГНЕТЕ
12
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Как да си направа текста като 007???ПЛСС ВИЖТЕ И ПОМОГНЕТЕ
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 27/10/2005 6:22 pm      Отговорете с цитат


Да имам въпрос още един гледай те сега:Начи инсталнах си програмата MySQL Control Center и Нагласям сървара на торентите както там пише в една тема И не мога да се свържа към тва що така
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 27/10/2005 6:25 pm      Отговорете с цитат


как да неможеш ...........я по подробно разкажи за този проблем ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 27/10/2005 6:27 pm      Отговорете с цитат


Как да си направа текста като 007??
ето ви снимка да се потсетите
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 27/10/2005 6:32 pm      Отговорете с цитат


Като си инсталираш XAMPP-а , влизаш в иконката XAMPP CONTROL и
даваш всичко старт , първоначално нетрябва да затваряш никакви прозорци , след това , файловете където искаш да ги качиш трябва да
са в определена папка ......в урока пише .............
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 27/10/2005 6:34 pm      Отговорете с цитат


Не бе аз не съм с XAMPP а с Апаче-то не с XAMPP ОТДЕЛНО ИНСТАЛВАМ ВСИЧКО ЕТО ТИ ТЕМЕТА С КОЯТО ГО НАПРАВИХ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 27/10/2005 6:35 pm      Отговорете с цитат


http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=404
А колкото до файловете влез тука http://82.199.197.194 да видиш!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 27/10/2005 6:36 pm      Отговорете с цитат


За какво ти е апаче , като хампа е комплект от тия работи ?
Имам предвид че върши абсолютно същата работа ..........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 27/10/2005 6:39 pm      Отговорете с цитат


Maricha написа:

А колкото до файловете влез тука http://82.199.197.194 да видиш!!!

Не си го пуснала , немога да киора нищо ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 27/10/2005 9:06 pm      Отговорете с цитат


Player_pz написа:
За какво ти е апаче , като хампа е комплект от тия работи ?
Имам предвид че върши абсолютно същата работа ..........

Ами хамп е линукс апаче и по някои път прави проблеми, според мен най-хубаво е всичко да си инсталира по отделно php musql и т.н.


п.с.
За мен най хубавият пакет е на http://appservnetwork.com/

Maricha написа:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=404
А колкото до файловете влез тука http://82.199.197.194 да видиш!!!

А за този урок се получава, всичко при мен без грешка.
http://www.web-tourist.net/login/login/view.php?st=403
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Maricha2
Гост


Support: 0
Bonus: 0
Мнение 27/10/2005 9:22 pm      Отговорете с цитат


Да бе кажи ми по какъв начин го направи точно.Аре плсс кажи ми сайта и качи там фаиловете на php и другите фаилове за да ми бъдат готови плсс
Върнете се в началото
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 12/11/2005 10:57 am      Отговорете с цитат


Ето ти и отговор на въпроса за текста да е като на 007.
Ето какъв код видях в един сайт.
Точно това което търсеше:

<head>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1251">



<SCRIPT language=javascript>
<!--
var tl = new Array(
"Това, което търсете не може да бъде намерено.",
"URL-а не е правилен.",
"Аз даже се опитах да потърся наоколо.",
"Няма нищо подобно.",
"Сигурни ли сте, че не сте сбъркали този сайт с някой друг?",


""
);

var speed = 40;
var index = 0; text_pos = 0;
var str_length = tl[0].length;
var contents, row;

function type_text()
{
    contents = '';
    row = Math.max(0, index-7);
    while (row<index) contents += tl[row++] + '\r\n';
    document.forms[0].elements[0].value = contents + tl[index].substring(0,text_pos) + "_";
    if (text_pos ++== str_length)
    {
        text_pos = 0;
        index++;
        if (index != tl.length)
        {
            str_length = tl[index].length;
            setTimeout("type_text()", 1500);
        } 
    } else
    setTimeout("type_text()", speed);
}
//-->
</SCRIPT>

</HEAD>
<BODY text=#000000 vLink=#00007f aLink=#ff0000 link=#0000ff bgColor=#ffffff
onload=type_text()>

<BR>
<FORM><TEXTAREA rows=8 cols=60></TEXTAREA></FORM></P></BODY></HTML>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 2 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети