- HTML
123
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> HTML
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 28/09/2005 5:57 am      Отговорете с цитат


admin написа:
Той за бордера знае.
МАй пита за CSS.


Ето:
http://www.w3schools.com/css/css_border.asp
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 28/09/2005 1:10 pm      Отговорете с цитат


май не ме разбрахте , знам как се правят ОБИКНОВЕННИ РАМКИ ....
мерси много admin ,но не ми трябват вече ,всичко е точно .......
само ми трябват готови скриптове за"реистрация"и за "обратна връзка"
..ако някои може да ми помогне да каже как става ...плс
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 28/09/2005 5:40 pm      Отговорете с цитат


Player_pz написа:
май не ме разбрахте , знам как се правят ОБИКНОВЕННИ РАМКИ ....
мерси много admin ,но не ми трябват вече ,всичко е точно .......
само ми трябват готови скриптове за"реистрация"и за "обратна връзка"
..ако някои може да ми помогне да каже как става ...плс


Еми трябва да се хвана да напиша един урок.
Ама ще стане в края на седмицата.

Cracking защо не се пробваш да напишеш скрипта за обратна връзка.


А за регистрацията......
Какво ще получават хората ако се регистрират.
За да се регне някой трябва да има защо.
Да получи нещо повече от този дето не се регистрира.
При теб какво ще е това нещо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 28/09/2005 6:20 pm      Отговорете с цитат


nemojeli da e taka za registraciqta vliazash si v stranichkata razglejda6 no nqkoi stranici da sa za]iteni s parola t.e. da izpisva za tazi stranica trqbva da se regestrira6 az taka si go predstavqm az da re4em mislq da sloja registraciq na saita koito pravq vmomenta vseiko koito ne e registriran nqma da moje da vliza v opciite izprashtane na igrach/ taktika / grafika tezi koito nesa registrirani shte mogat da gledat samo galeriqta bez da dobavqt novi elementi. taka si go predstavqm az
izvenete za latinicata ama na toq linux neznam kak se prai na kirilica Sad(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 28/09/2005 6:26 pm      Отговорете с цитат


Да това е идеята.
Но трябва защитената страница да е PHP.
В смисъл съдържа абсолютно същото но ка HTML-а но съдържа няколко реда PHP кпд който се слага отгоре.
Ето тези редове примерно:
<?
session_start();

if (isset($HTTP_SESSION_VARS['potrebitel']))
{
$potrebitel=$HTTP_SESSION_VARS['potrebitel'];

}
else
{
echo "Нямате достъп до тази страница";
exit;
}

HTML код.
?>


Този код ще го съдържат всички защитени страници.
Без да си логнат няма да може да ги разглеждаш.
Аз мислех да направя лог система без база данни.
Тя ще е по лесна но достатъчно защитена срещу хакване.
Даже и ти няма да може да разбереш паролата на USER-a
макар че имаш пълен достъп до сървъра.
Просто трябва да се заема събота и неделя да пиша или да
хвана amd да попише.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост


Support: 0
Bonus: 0
Мнение 28/09/2005 6:40 pm      Отговорете с цитат


Ok 6te 4akam urocite ti ,no za "obratna vryzka" nali me razbira6 ?
Върнете се в началото
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 28/09/2005 6:41 pm      Отговорете с цитат


T'wa bqh az
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 28/09/2005 7:27 pm      Отговорете с цитат


това несели казва feed back ? ако е така мисля че някаде бях намерил такъв скрипт ще потарся пак
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
cracking
Турист
Турист

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 239
Мнение 28/09/2005 7:45 pm      Отговорете с цитат


Аве Player_pz закакво е това "Обратна връска" към кого ще е какво ще прави.Обясни се повече да знам какво да правя Wink .*И регистрация мога да ти нарпавя но трябва и там да кажеш как и какво искаш да е Rolling Eyes .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 28/09/2005 8:04 pm      Отговорете с цитат


За "обратна връзка" !Всеки които влиза в сайта ми и иска да ми пише
- да пише направо от уеб страницата ми ..сещаш се нали ?
Име :

И-мейл:

Съобщение:

****************
Като формуляра обаче да ми го праща на и-меила или да ми го праща на страница която аз настроя - дизайн и др. глупости ....сещаш се ..

Регистрация:

Ми всеки които посещава и го намира за "златна мина" да може да се регистрира ,а и с таязи регистрация да се отворят и други менюта които никои не регистриран неможе да види ...сещаш се нали ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 28/09/2005 8:11 pm      Отговорете с цитат


ето една логинк система еи сега преди малко редактирах скрипта в една друга тема

sendplayers.html
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
<title>[FM Bulgaria]</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
   background-color: #FFFFFF;
}
.style1 {
   color: #000000;
   font-weight: bold;
   font-size: 16px;
}
-->
</style></head>

<body>
<table  style="width: 20%" align="center" valign="top">
  <tr>
    <td bgcolor="FFFFFF"><p class="style1">Потребителско име:<BR>

  <FORM action=comments.php method=post target="_blank">
  <input name=name>

Парола: 

<BR>
  <input name=parola>

<p class="style1">email адрес:

<BR>
  <input name=email>

<p class="style1">Декларирам, че съм прочел Общите условия:<Br>
 
  <select name="position" class="form">
    <option value="1">Съгласен съм</option>
    <option value="2">Не съм съгласен</option>
 
  </select>
</p>
<span class="style1">
<INPUT type=submit value="Изпрати">
</span></td>
  </tr>
</table>

</body>
</html>


comments.php
<head>
<meta http-equiv="Content-Type"
 content="text/html; charset=windows-1251">
</head>

<?php
$name=$HTTP_POST_VARS['name'];
$parola=$HTTP_POST_VARS['parola'];
$email=$HTTP_POST_VARS['email'];
$position=$HTTP_POST_VARS['position'];
$ip = getenv("REMOTE_ADDR");

if ($name==''||$parola==''||$email=='')
{echo "Нe сте попълнили всички полета";
exit;}

if ($position=="1")
{$file = '1.html';
$position= 'Съгласен съм';
}
elseif ($position=="2")
{$file = '1.html';
$position= 'Не съм съгласен';
}
else
{exit;}

if (file_exists($file))
{
$table =
'
<tr><!--Този играч е изпратен от IP-адрес:'.$ip.' -->               
                 <td width="200">
                <b> <font color="#000000"> '.$name.'</b>
                   </td>

              <td width="160">
                 <b> <font color="#000000">'.$parola.'</a>
</td></b>
                     
                             
                <td width="190">
              <b>   <font color="#000000">'.$email.'</b>
                   </td>

               <td width="200">
            <b>   <font color="#000000">  '.$position.'</b>
                 </td>
               <td width="150">
            <b>  <font color="#000000"> '.$ip.'</b>
                 </td>
             
           
             </tr>
 ';

}
else
{
$table =

'

<head>
<meta http-equiv="Content-Type"
 content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<body bgcolor="#ffffff">
<table border="1">
<tr>               
              <td width="200">  <b>
                 <font color="#000000">Потребителско име: </b>
                   </td>

                <td width="160">  <font color="#000000"><b>Парола: </td></b>
                     
                             
 <td width="190">
              <b>  <font color="#000000"> email адрес: </b>
                   </td>


               

            <td width="200">
            <b>  <font color="#000000">Позиция</b>
                 </td>
                 <td width="150">
            <b>   <font color="#000000">   IP Adres</b>
                 </td>
           
</tr>
<tr>               
                <td width="200"><!--Този играч е изпратен от IP-адрес:'.$ip.' -->
                <b>  <font color="#000000"> '.$name.'</b>
                   </td>
             <td width="160">
                 <b> <font color="#000000">'.$parola.'</a></td></b>
                     
                      <td width="190">   
 
              <b>  <font color="#000000">   '.$email.'</b>
                   </td>

         <td width="200">
            <b>   <font color="#000000">    '.$position.'</b>
                 </td>
             
         <td width="150">
            <b>   <font color="#000000">   '.$ip.'</b>
                 </td>
               

</tr>
 ';
}
 $fp = fopen ($file ,"a");
fwrite($fp, $table );
fclose($fp);

echo "Благодарим ви brb";                         
                                                                                                                                                                                           
?>

http://www.web-tourist.net/login/login/view.php?st=298
http://www.web-tourist.net/login/login/view.php?st=300
http://www.web-tourist.net/login/login/view.php?st=306
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 28/09/2005 8:17 pm      Отговорете с цитат


Player_pz написа:

Като формуляра обаче да ми го праща на и-меила или да ми го праща на страница която аз настроя - дизайн и др. глупости ....сещаш се ..

[/b]

http://www.clickchatsold.com/cgi-bin/noop.cgi?emai@emai.email
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
123
Страница 2 от 3


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети