- Един добър JavaSript
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Един добър JavaSript
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
morguL
Нов
Нов

Регистриран на: 28/10/2005 12:56 pm

Support: 1
Bonus: 5
Мнения: 137
Мнение 13/11/2005 12:27 pm     Един добър JavaSript Отговорете с цитат


Случайно намерих този скрипт и сметнах за добре дави го покажа защото наистина си го бива а ето го и него:
<script
language="JavaScript1.2">
<!--

/*
Безплатни Java script кодове от http://hitscripts.hit.bg
*/
if (document.all&&!window.print){
leftright.style.width=document.body.clientWidth-2
topdown.style.height=document.body.clientHeight-2
}
else if (document.layers){
document.leftright.clip.width=window.innerWidth
document.leftright.clip.height=1
document.topdown.clip.width=1
document.topdown.clip.height=window.innerHeight
}


function followmouse1(){
//move cross engine for IE 4+
leftright.style.pixelTop=document.body.scrollTop+event.clientY+1
topdown.style.pixelTop=document.body.scrollTop
if (event.clientX<document.body.clientWidth-2)
topdown.style.pixelLeft=document.body.scrollLeft+event.clientX+1
else
topdown.style.pixelLeft=document.body.clientWidth-2
}

function followmouse2(e){
//move cross engine for NS 4+
document.leftright.top=e.y+5
document.topdown.top=pageYOffset
document.topdown.left=e.x+5
}

if (document.all)
document.onmousemove=followmouse1
else if (document.layers){
window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE)
window.onmousemove=followmouse2
}

function regenerate(){
window.location.reload()
}
function regenerate2(){
setTimeout("window.onresize=regenerate",400)
}
if ((document.all&&!window.print)||document.layers)
//if the user is using IE 4 or NS 4, both NOT IE 5+
window.onload=regenerate2

//-->
</script>


Ако неви се занимава да го вмъквате в някъв сайт да го видите съм просто цукнете на този линк даго видите> http://loper.hit.bg/Script.html
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
amd
Нов
Нов

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 2
Bonus: 34
Мнения: 15
Мнение 13/11/2005 12:33 pm      Отговорете с цитат


Знаете ли каква идея ми дойде .
Да си направиме един подфорум тук и да слагаме всички готови
интересни javascript- тове, които намериме.
Twisted Evil
Само че трябва да даваме линк към някакво демо както е направил
човека.
Така ще знаеме каде да си ги търсим после когато ни потрябват.
Какво мислите????
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 13/11/2005 1:27 pm      Отговорете с цитат


добра идея
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 13/11/2005 3:09 pm      Отговорете с цитат


mute написа:
добра идея


Само малко трябва да се вдигне раздела на горе
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети