- Брояч на сайта
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Брояч на сайта
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
test
Нов
Нов

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 0
Мнение 10/07/2005 11:04 pm     Брояч на сайта Отговорете с цитат


Да сложиш брояч на сайта е хипер лесно(с програма) само свалете тази програма http://loper.hit.bg/web-traffic-counter.rar и като я разхивирате и я пуснете просто си изберете даден брояч и цъкнете
Generate Counter Code след това давате Ctrl+V и го копирате на уеб страницата си и сте готови.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 11/07/2005 12:07 am     Re: Брояч на сайта Отговорете с цитат


DokToRa написа:
Да сложиш брояч на сайта е хипер лесно(с програма) само свалете тази програма http://loper.hit.bg/web-traffic-counter.rar и като я разхивирате и я пуснете просто си изберете даден брояч и цъкнете
Generate Counter Code след това давате Ctrl+V и го копирате на уеб страницата си и сте готови.


Намери време да напишеш някой път една статия за това как
се прави акаунт в hit.bg и после как се слага сайта вътре.
Ама подробно и да е като за петокласници - стъпка по
стъпка.
Бях писал една такава ама я изгубих и сега нямам време.
Много писане е.
В момента правя система за логване в сайта и писане на статий вътре в сайта.
Ама се оказа много сложно и ще се наложи 2 седмици да пиша
кодове.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 11/07/2005 7:15 am     и аз мога Отговорете с цитат


ако тои няма време или немусе занимава аз ще напиша и ще се постарая да е "като за петокласници" нещо подобно на темата за DC++ обяснено с картинки и тнт.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
test
Нов
Нов

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 0
Мнение 11/07/2005 1:45 pm      Отговорете с цитат


Ми дати кажа чесно неме бива много в обясненията.Обикновено като тръгна да о бяснявам нещо трябва даго повтора по два трипати по различни начини даме разберат(и не искам да се изложа)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети