Traker

antique

Registered
трябва ми човек който да разбира от бтиттракер за една услуга да ми промени един коде . ако някой разбира моля ви пишете на skype : antiquer.9999 или тука .
 
gamena007 каза:
:D

Ами постни го!!!

:?: :!: :!: :!:

Кажи какво точно искаш да направиш (то предполагам че е свързано с някакъв мод) така че и него го покажи.
 
просто искам кам детайлс файла да го промена доста , направо да си е нов щото моя е мноо мизерен няма как да се сложи и картинка в описанието даже , някой ако го има готов или пак ако знае как да го напрай в детайлс файла да има в описанието на торента и картинка да пише , може и на горепосочения скайп
 
брато не мислиш ли че станаха много бит тракери??
то и аз се опитвам да постигна нещо но за сега без успех
до година пускам на платен хост и ще видим ако стане нещо, ако искаш може да се възползваш от опита ми и да дойдеш в вече готов тракер с админски права. Това дава по-голям шанс на тракера да се развива.
Има и друга възможност - да си направиш твой и да се опиташ да постигнеш нещо сам + приятели освен ако нямаш някоя револуционна идея за привличането на потребители в тракера.

http://ko64e.crabdance.com/
 
ами значи немога да кажа че тракера е лош сравнително по добар е от моя но моя е на 3 дни и има 3900 торента а твоя е от нз кога и както гледам има 190 и неколко торента .ко да садя поече .
 
ми така е 200 торента активни (най- вече крадени от арената)
и още 100 авторски. Не отричам че няма торенти
но вероятно и ти си взимал от арена или от други тракери (да ти кажа че те няма да отчитат трафик на тракера) защото не ми се вярва за 3 дена да са се накачвали 3000 торента. Както и да е.
само да допълня че аз съм казал на 10 -те активни човека (приятели естествено) да не качват торенти, тъй като ще се слага на платен хост и ще махнеме всички торенти и няма да взимаме вече от чужди тракери.
Но естестено след платения хост си добре дошъл.

Дай лик към твоя ако е пуснат въобще
 
antique каза:
ами значи немога да кажа че тракера е лош сравнително по добар е от моя но моя е на 3 дни и има 3900 торента а твоя е от нз кога и както гледам има 190 и неколко торента .ко да садя поече .


я дай линк към тракера!

В арена за 3 дни нама6е 3000 торента
 

Горе