- phpBB сесия ?
12
WT форуми -> Всичко за phpBB -> phpBB сесия ?
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
vesku
Редовен
Редовен

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 50
Bonus: 132
Мнения: 1268
Мнение 05/11/2006 4:06 pm     phpBB сесия ? Отговорете с цитат


може ли да ми дадете името на сесията която садаржа логнатия усер
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 05/11/2006 4:34 pm     Re: сесия Отговорете с цитат


vesku написа:
може ли да ми дадете името на сесията която садаржа логнатия усер


Ти определяш как ще се казва сесията.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vesku
Редовен
Редовен

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 50
Bonus: 132
Мнения: 1268
Мнение 05/11/2006 5:05 pm      Отговорете с цитат


за пхпбб2 питам
нали като се логнеш вав форума прави сесия с името ти тази сесия ми трябва
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 05/11/2006 5:21 pm      Отговорете с цитат


Пиши заглавията така, че да се подразбира за какво точно питаш.

В сесията на phpBB не се съдържа името на user-a.

Съдържа хеш по който после се определя кой е потребителя.

Тези сесии не са като тази която ползваш ти.
Не се съхраняват в бисквитки, ами в URL адреса .
Това е по трудния начин но пък няма огранияения.
При другата сесия трябва да имаш вкл=чени бисквитки а при тази яма значение дали са включени или не.

Ако ми кажеш какво точно искаш да направиш ще се
опитам да ти дам по елементарен вариант.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 05/11/2006 5:30 pm      Отговорете с цитат


ако искаш променливата която съдържа името на логнатия мисля , че беше нещо от рода на $userdata['user_id'] ама пак трябва да видя.
И наистина уточни малко.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 05/11/2006 5:45 pm      Отговорете с цитат


bafitu написа:
ако искаш променливата която съдържа името на логнатия мисля , че беше нещо от рода на $userdata['user_id'] ама пак трябва да видя.
И наистина уточни малко.


$userdata['username'] е Wink
$userdata['user_id'] съдържа ID то на потребителя.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vesku
Редовен
Редовен

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 50
Bonus: 132
Мнения: 1268
Мнение 05/11/2006 5:55 pm      Отговорете с цитат


морковчо ме помоли да направя фйлмениджера на стаф да му направя следното:
всеки потребител като се регне вав форума да му прави папка тва е лесно знам как
ще стане
следва кода за оправяне вав мениджара
ясно ми е как ще стане ама не се получава
нали има един ред вав всеки файл от кадето се взима папката
аз го променям така
$usera = $userdata['username']; //от тук се взима името на папката на усера
$current_dir = ("../users/$usera/");
ама неще да бачка не взима името от пхпбб2
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 05/11/2006 6:03 pm      Отговорете с цитат


$current_dir = ("../users/".$usera."/");
така ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vesku
Редовен
Редовен

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 50
Bonus: 132
Мнения: 1268
Мнение 05/11/2006 6:06 pm      Отговорете с цитат


самата сесия неще да взима
това е грешното
$usera = $userdata['username']; //от тук се взима името на папката на усера
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
morkov4o
Потребител
Потребител

Регистриран на: 12/09/2006 8:52 am

Support: 27
Bonus: 53
Мнения: 990
Мнение 05/11/2006 6:21 pm      Отговорете с цитат


веско точно и мен това не ми ставаше ... и аз съм го докарал до тук ... и не взима името на усера и си нямам и ни най-малка идея защо Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vesku
Редовен
Редовен

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 50
Bonus: 132
Мнения: 1268
Мнение 05/11/2006 6:25 pm      Отговорете с цитат


Warning: fopen(../users//vesku) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in C:\wamp\www\fm\control\open.php on line 25
значи я намира
еврика! ама неще да влеи в папката
тва го разбрах щото натиснах едит на папката vesku да оточня то неще да влей в папката изкарва я като файл
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Dido_net
Редовен
Редовен

Регистриран на: 01/10/2005 2:43 pm

Support: 16
Bonus: 74
Мнения: 1570
Мнение 05/11/2006 6:47 pm      Отговорете с цитат


Направил ли си да прави дир ако няма такава?
mkdir($username) Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 1 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети