Скриване на сорс код

Статус
Not open for further replies.

stone1

Registered
Здравайте приятели интересуваме как мога да скрия сорс кода на сайт такаче като се избере командата view - source от интернет експлорер да не се отваря сорс-а на сайта който съм правил.

stone1 каза:
Здравайте приятели интересуваме как мога да скрия сорс кода на сайт такаче като се избере командата view - source от интернет експлорер да не се отваря сорс-а на сайта който съм правил.
Един скрипт мога да ти дам, за десен бутон View Source, но от View отгоре пак ти дава Source-а...така че няма голям смисъл от него. Ако го искаш кажи

Ами не знам дали можеш да скриеш целия сорс, защото ХТМЛ-а винаги се показва.. но можеш да скриеш максималко много с PHP и include();
Код:
<?php include("includes/header.php"); ?>

Взимаш си част от хедъра, която се повтаря насякъде и я слагаш просто във файл "edikakfosi.php" и инклудваш.Така няма да се вижда като ХТМЛ, мисля аз.

Rado каза:
Ами не знам дали можеш да скриеш целия сорс, защото ХТМЛ-а винаги се показва.. но можеш да скриеш максималко много с PHP и include();
Код:
<?php include("includes/header.php"); ?>

Взимаш си част от хедъра, която се повтаря насякъде и я слагаш просто във файл "edikakfosi.php" и инклудваш.Така няма да се вижда като ХТМЛ, мисля аз.
Сега проверих, при мен пак ми дава целия Source, на това което виждам.

Виж, който иска ще може да ти виде Source-то всякак :wink:

Аз на скоро гледах някаква .php страница и в нея имаше само таблица.Всичко друго беше инклуднато, но не се показваше в сорс кода, а собствения си сорс код май можеш да видиш :shock: Но не съм изобщо сигурен - това е само предположение.

gionai каза:
ми кажи сайт да видим :)
http://chessbgnet.org/works.php
При мен във "View source" няма главните ХТМЛ тагове ;) само таблицата и някакъв джава скрипт.За това предположих, че е с иклуд.И пак казвам - това е само предположение :D

ето за това говоря http://bg.bitefight.org/bite/login.php забележете като натиснете на view-source не се отваря даже ...

няма начин да скриеш кода, ако искаш да си криеш кода не си показваш страницата на хората. заключвам темата безмислена е , обсъждане е хиляди пъти КОДА НЕМОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе