- Какво Мислите?
12
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Какво Мислите?
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 10/12/2005 12:45 pm      Отговорете с цитат



<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<body>


<?
$host="ip адреса на твоя сървър";
$port="80";

$sock = @fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, 5);
if ($sock)
{
 
  fclose($sock);

  header("Location: http://" . $host . "/");
}
else {
echo "<font size = '20pt'>Сървърът е offline .Моля опитайте по късно.</font>";
}
?>
</body>


Ето ти php скрипта.
Ако нещо не ти е ясно - питай.

Последната промяна е направена от admin на 10/12/2005 12:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 10/12/2005 12:46 pm      Отговорете с цитат


Maricha защо ползваш hit.bg....... Surprised
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 10/12/2005 2:16 pm      Отговорете с цитат


10 xxx Админе!!!Еми защото дата.бг не става бол.бг не става само в хит.бг става.Сега ще пробвам Скрипта!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 10/12/2005 2:18 pm      Отговорете с цитат


Maricha написа:
Сега ще пробвам Скрипта!


Ако има проблем казвай.
ЩЕ го нагласиме.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 10/12/2005 2:19 pm      Отговорете с цитат


а защо не ползваш някои от тези http://forums.bgdev.org/index.php?showtopic=4402
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 10/12/2005 2:22 pm      Отговорете с цитат


Админе пробвах скрипта като го пусна да го видя в IE ми излиза една бяла страница и нищо повече ето какво написах кода:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body>

<?
$host="82.199.197:8080";
$port="8080";

$sock = @fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, 5);
if ($sock)
{
 
  fclose($sock);

  header("Location: http://" . $host . "/");
}
else {
echo "<font size = '20pt'>Сървърът е offline .Моля опитайте по късно.</font>";
}
?>
</body>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 10/12/2005 2:27 pm      Отговорете с цитат


82.199.197 това ли е IP адреса?

КАк е IP адреса на сървъра?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 10/12/2005 2:28 pm      Отговорете с цитат


oo грешка
82.199.197.194:8080
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 10/12/2005 2:41 pm      Отговорете с цитат


Чакай че и аз нещо се обърках. Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 10/12/2005 2:43 pm      Отговорете с цитат


<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<body>

<?


$host="82.199.197.194";
$port="8080";

$sock = @fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, 5);
if ($sock)
{

fclose($sock);

header("Location: http://82.199.197.194:8000/");
}
else {
echo "Сървърът е offline .Моля опитайте по късно.";
}
?>
</body>

Последната промяна е направена от admin на 10/12/2005 2:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 10/12/2005 2:45 pm      Отговорете с цитат


Ето ти и ДЕМО:

http://admin.web-tourist.net/test/offline.php
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 2 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети