Flash editing

mann

Registered
Здравейте. Искам да попитам едно нещо което ми прави проблем и не мога да продължа по нататък. Пускам тази тема защото мисля че и други може да имат подобен проблем.
Намерих си един флаш саит и започнах да го променям.Ок до тук всичко става но стигам до едно моментче кадето искам да сменя Your company name и никаде не мога да го намеря за да го едитна :cry: а като го пусна сайта или swf текста го виждам, може ли някой да помогне?
Само да добавя че има img на логото и текста го видам обаче като го пусна в флаша текста го няма :cry:
 
сигорно защото гледаш в фреим или кадър кадето го няма. хватката е следната натискаш ctrl + L и трябва да ти се отвори либрарито с картинки. и там вече ровиш
 
Задравей. Н е еот това пробвах всичко.Няма го текста само да кажа че текта се крие под един конверт симбол. като изтрия конверт синбола текста изчезва :shock: Мoже ли по някой си начин да се едитва symbola за да запазя ефекта му?
 
Уха. Не те разбирам :D
Когато има да се едитва флаш-че (гледай да имаш 'истински' .фла файл, а не правен с някаква програма, защото няма да стане иначе), разгледай внимателно всички мууви клипчета и всички туйинове от библиотеката (както е написал някой преди мене). За да разбереш кое къде е и какво прави в чужда 'творба' може да ти отнеме доста време :(
 

Горе