- PHP грешка
123
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> PHP грешка
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
ilianNENKOV
Нов
Нов

Регистриран на: 11/12/2005 3:31 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 32
Мнение 13/12/2005 10:17 pm      Отговорете с цитат


ами да бях дал но аз съм в Лан (в подмрежи) и пряк достъп до мойто пц няма просто от вънка
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ilianNENKOV
Нов
Нов

Регистриран на: 11/12/2005 3:31 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 32
Мнение 13/12/2005 10:44 pm      Отговорете с цитат


като изтрих редовете стана по зле Confused като постна съобщението и ми дава само бял екран и трябва да дам "back" за да се върна в форума Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 13/12/2005 10:47 pm      Отговорете с цитат


Дай адреса на форума ти.
ИСкам да се регна да видя какво става.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2595
Мнение 13/12/2005 10:48 pm      Отговорете с цитат


admin написа:
Дай адреса на форума ти.
ИСкам да се регна да видя какво става.


неможеш, локален бил
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ilianNENKOV
Нов
Нов

Регистриран на: 11/12/2005 3:31 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 32
Мнение 13/12/2005 10:50 pm      Отговорете с цитат


ама все пак

http://213.91.130.27
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 13/12/2005 10:56 pm      Отговорете с цитат


Добре де...
Върни си редовете.
Може да ги препишеш от предишния пост.
Само не мога да разбера защо се опитва да праща поща всеки път като пишеш мнение.
Кога се появи този проблем .
Когато инсталира форума ли или след това.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 13/12/2005 10:58 pm      Отговорете с цитат


И друго.
Защо кпгато беше сложил чертите пак даваше грешка а после като махна редовете пък не иска въобще да работи?
То по принбцип е едно и също????
Сигурен ли си че точно тези редове си махнал?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ilianNENKOV
Нов
Нов

Регистриран на: 11/12/2005 3:31 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 32
Мнение 13/12/2005 11:11 pm      Отговорете с цитат


admin написа:
Добре де...
Върни си редовете.
Може да ги препишеш от предишния пост.
Само не мога да разбера защо се опитва да праща поща всеки път като пишеш мнение.
Кога се появи този проблем .
Когато инсталира форума ли или след това.


ами да аз ги върнах оправих го (в смисъл тази грешка продължава да я дава)

и аз незнам защо се опитва да праща (ако някой от юзерите е дал да го информира за ново лично или за нов отговор на тема... възможно ли е )

след това се появи

admin написа:
И друго.
Защо кпгато беше сложил чертите пак даваше грешка а после като махна редовете пък не иска въобще да работи?
То по принбцип е едно и също????
Сигурен ли си че точно тези редове си махнал?


ами незнам на този въпрос не мога да ти отговоря :/

ами да сигорен съм даже еи сега ще ги махна наново да видя дали пак ще е така
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ilianNENKOV
Нов
Нов

Регистриран на: 11/12/2005 3:31 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 32
Мнение 13/12/2005 11:13 pm      Отговорете с цитат


а ето това е точни ред нали

if( !$socket = @fsockopen($board_config['smtp_host'], 25, $errno, $errstr, 20) )
{
message_die(GENERAL_ERROR, "Could not connect to smtp host : $errno : $errstr", "", __LINE__, __FILE__);
}

направо от фаила съм го пейстнал
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ilianNENKOV
Нов
Нов

Регистриран на: 11/12/2005 3:31 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 32
Мнение 13/12/2005 11:46 pm      Отговорете с цитат


знаеш ли какво забелязах,че когато пиша само аз в някоя тема (еи така за тест) никога не излиза това съобщение явно проблема е в някой юзер ако е збъркал и-маила или нещо друго и като е дал отметката "известяваи ме за тази тема с всеки отговор" или нещо такова беше
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 14/12/2005 2:09 am      Отговорете с цитат


ilianNENKOV написа:
явно проблема е в някой юзер е дал отметката "известяваи ме за тази тема с всеки отговор" или нещо такова беше


И аз така си мисля.
Погледни след всички постове - най накрая в ляво пише:
"НАблюдавай тази тема за отговори" и като някой го натисне
всеки път скрипта се опитва да праща писма.
Чак сега го видях.
Много досадно.
ТРябва да видя откъде се забранява.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ilianNENKOV
Нов
Нов

Регистриран на: 11/12/2005 3:31 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 32
Мнение 14/12/2005 2:19 am      Отговорете с цитат


дам дам точно в това мисля и аз е проблема бая време следях и наблудавах и аз стигнах то този извод
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
123
Страница 2 от 3


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети