- Страница в центъра
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Страница в центъра
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 20/12/2005 6:23 pm     Страница в центъра Отговорете с цитат


Здр на всички. Искам да ви питам как да си направя страницата, така че съдържанието й винаги да е в средата на екрана?
Примерен сайт: http://yugioh.headoff.com

Последната промяна е направена от Soul_Stealler на 20/12/2005 6:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2595
Мнение 20/12/2005 6:24 pm      Отговорете с цитат


тоя сайт не се отавя при мен мен, но може с div, също и с center който е устарял но пак става
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 20/12/2005 6:25 pm      Отговорете с цитат


сори...бях объркал линка Rolling Eyes . Вече работи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2595
Мнение 20/12/2005 6:27 pm      Отговорете с цитат


е става също и с CSS
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 20/12/2005 6:30 pm      Отговорете с цитат


Тагове като div не излизат на всеки браузер един center е по добре, може и таблица align="center".Тези снежинки дето си ги сложил ужасно бавят страницата и много тежко става
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 20/12/2005 6:30 pm      Отговорете с цитат


ахам , с CSS , виж тая страница http://www.zymic.com/template_preview.php?id=117&cat_id=1 и там е
същото - пише се в средата ....
Ако искаш да го редактираш ,си го свали от тук http://www.zymic.com/download_template.php?id=116
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 20/12/2005 6:37 pm      Отговорете с цитат


точно в твоя случай така като гледам май е с :
<TABLE align=center cellPadding=0 cellSpacing=0  height="100%"
width="80%" border="1" ><TBODY>
  <TR>
    <TD>
</TD></TR></table></tbody>

иначе става по много начини зависи кой ще си избереш..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 20/12/2005 6:40 pm      Отговорете с цитат


staf написа:
Тагове като div не излизат на всеки браузер един center е по добре, може и таблица align="center".Тези снежинки дето си ги сложил ужасно бавят страницата и много тежко става


страницата не е моя Rolling Eyes . Дадох я само за пример.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 20/12/2005 7:43 pm      Отговорете с цитат


ami s <center>sydarjanieto </center>
pri dablica <table align="center"> </table>
i pri divove <div align="center"> </div>

pp posledniq metod stranno zashto nemise poluchava
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 20/12/2005 7:46 pm      Отговорете с цитат


Защото div са смотани тагове и не винаги се получават и не на всеки браузер стават ная хубаво е css
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 20/12/2005 7:50 pm      Отговорете с цитат


to e qsno shte trqbva da se otdeli malko vreme i da se prochete povechko za css
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети