- PHP FUSION
1234
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> PHP FUSION
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 02/01/2006 8:42 pm      Отговорете с цитат


Database Hostname: 84.21.199.82
Database Username: root
Database Password:
Database Name: mysite
Table Prefix: fusion_


нали така?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 02/01/2006 8:48 pm      Отговорете с цитат


Database Hostname: localhost
Database Username: root
Database Password:
Database Name: mysite
Table Prefix: fusion_
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 02/01/2006 8:49 pm      Отговорете с цитат


аха...10х Question Question Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 02/01/2006 9:20 pm      Отговорете с цитат


И аз благодаря, че ме заместваш. Smile
И без това имам много работа. Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 02/01/2006 9:22 pm      Отговорете с цитат


няма проблем , с каквото мога помагам Smile нали затова е и тоя форум Smile все пак "Взаимопомощ между интернет туристи,
компютърни ентусиясти и любители."
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 05/01/2006 10:47 pm      Отговорете с цитат


уъпссс...хелппп...
Цитат:
Table 'ipb.fusion_custom_pages' doesn't exist
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\appserv\www\maincore.php on line 116
Table 'ipb.fusion_custom_pages' doesn't exist
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 05/01/2006 11:00 pm      Отговорете с цитат


Shocked я отвори config.php и ми кажи тука така ли ти пише ? само тоя ред ми кажи
$db_prefix="fusion_";
define("DB_PREFIX", "fusion_");
така като гледам такава таблица няма ipb..
има само fusion_custom_pages ама това зависи и при инсталацията какво си писал ам..това къде ти го показва ?
също и тоя ред , че така като гледам май си объркал базите данни :
$db_name="test";
на мястото на тест какво пише ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 06/01/2006 1:15 pm      Отговорете с цитат


такаммм значи имам един съвет...а и не само към теб , а и към други който хостват от домашния компютър..доста се чудих дали на лично да ти пиша или във форума , но реших , че и други вероятно са така...значи искам да отвориш :
ЕДИТ: Махам линка , че е дълаг , а и за твоя сигурност Smile
както виждаш под user_name изписва всички регистрирани потребители обикновенни с user_id 1 е админ такам в случая си ти така след това виж под user_password това ти е паролата просто е кодирана с md5 значи това просто и за най-обикновенния потребител който малко повечко поназнайва .. може да ти я разбере Smile в случая паролата ти е 23****
значи мисля , че имаше от къде да се зададе на phpmyadmin-а да се отваря сало от localhost ще погледна и ще ти кажа а за момента какво да ти кажа единствения сигурен начин (и изпробван) да не ти я разкодират тая парола е като си я пишеш на кирилица (както сега пиша) повярвай ми няма да може да се разкондира Smile успех...
П.С. абе най-добре смени имато на папката на нещо което само ти ще знаеш
П.С. паролата ти я разкодирах точно за... максимум 2 мин Smile така , че представи си какво щеше да стане ако сайта ти се посещава от много хора и имаш много информация ... Smile никак няма да ти е приятно...

Последната промяна е направена от bafitu на 07/01/2006 1:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 06/01/2006 4:03 pm      Отговорете с цитат


ми, 10х за съвета..бтв тоя номер с разкодирването трябва да се науча как се прави Twisted Evil


..//едит
IP-то ти с 62 ли започва?
едит//..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 06/01/2006 4:12 pm      Отговорете с цитат


bafitu написа:
Shocked я отвори config.php и ми кажи тука така ли ти пише ? само тоя ред ми кажи
$db_prefix="fusion_";
define("DB_PREFIX", "fusion_");
така като гледам такава таблица няма ipb..
има само fusion_custom_pages ама това зависи и при инсталацията какво си писал ам..това къде ти го показва ?
също и тоя ред , че така като гледам май си объркал базите данни :
$db_name="test";
на мястото на тест какво пише ?



аммм...тва ми го показва ТУК
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 06/01/2006 4:36 pm      Отговорете с цитат


значи прави проблеми заради скрипта за последните теми които си вмъкнал Smile делнах го и стана после пак ти го върнах за да проверя ще видя дали има някакво решение и ще ти кажа Smile засега го махни и ще видиш , че бачка Smile

Едит:
Готово !!! оправих го , ще ме извиняваш , че бях влязъл с акаунта ти ама нямаше друг начин , малко по-промених кода за последните теми Smile пф голяма играчка мина докато се сетя .. пф много съм тъп Smile
само сложих :
dbconnect($db_host, $db_user, $db_pass, $db_name);
щото преди търсеше таблиците от базата данни която ти е за форума затова ..
ЕДИТ: мдам с 62 почва аз влизах спокс Smile

Последната промяна е направена от bafitu на 06/01/2006 8:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 06/01/2006 6:13 pm      Отговорете с цитат


мерси мерси мерси... Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
1234
Страница 2 от 4


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети