- PHP FUSION
1234
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> PHP FUSION
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 15/01/2006 10:50 pm      Отговорете с цитат


ох и ти ли Smile
прави на рака папка с име: upload и и дай правата на 777 и би трябвало да стане.. Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 15/01/2006 10:54 pm      Отговорете с цитат


Ъ-ъ...тва вече го направих...не става...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 15/01/2006 10:57 pm      Отговорете с цитат


ъ-ъ-ъ а сигурен ли си , че си я създал където трябва ? така като гледам май точно в главната директория трябва да е...и ако си я създал не би трябвало да ти даде грешка , че неможе да я създаде Shocked ... я дай линк..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 16/01/2006 2:47 pm      Отговорете с цитат


нали в директория "www" Rolling Eyes + права 777...ако е така, да - направил съм го
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 16/01/2006 6:38 pm      Отговорете с цитат


хм странно , я направи един скреен шот на файловият мениджър...хм вярно създал си папката... Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 17/01/2006 3:08 pm      Отговорете с цитат


Ето ти два скрина...

Началото - http://www.web-tourist.net/project/Soul_Stealler/Screenshot207.jpg

Папката - http://www.web-tourist.net/project/Soul_Stealler/Screenshot208.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 17/01/2006 4:03 pm      Отговорете с цитат


Ами на уплоад файла сложели 0777 и на папката къдещо се се качва
Папка public_html направия 0777
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 17/01/2006 5:12 pm      Отговорете с цитат


Пак не става...


ЕДИТ
хахаха...ама ето къде бил проблема ве...хахаха...намерих що не става и го оправих Very Happy
ЕДИТ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 17/01/2006 5:17 pm      Отговорете с цитат


Soul_Stealler написа:
Пак не става...


ЕДИТ
хахаха...ама ето къде бил проблема ве...хахаха...намерих що не става и го оправих Very Happy
ЕДИТ

хах еми кажи де къде е бил проблема...? май не е във правата ? Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 17/01/2006 6:25 pm      Отговорете с цитат


такамммм, проблема беше в правата, ама...като дадеш "запис" скрипта трябва да създаде папка...ама тоя скрипт се добавя от administration/ ...и то се оказа, че тва го дава, защото не може да създаде папка upload/ в администрацията...хаха, бати майтапа Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 17/01/2006 6:46 pm      Отговорете с цитат


ами ако искаш да ти качва в главната директория май трябва пътя да е така :
$upload_dir = "../upload/";
П.С. това във скрипта за ъплоада дето е.. Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
1234
Страница 4 от 4


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети